Det har vært noen travle dager med familiemiddager og pliktbesøk, noe som jo hører julen til. Så nå som jeg har gjort meg ferdig med disse, og derfor fikk tid til å blogge igjen, satte jeg meg ned for å skrive et innlegg om frustrasjonene rundt å måtte tvinge meg selv inn i dressen jeg hater når jeg har en ny, fin kjole i skapet som jeg lengter etter å vise frem. Jeg hadde til og med skrevet ferdig dette innlegget, og skulle bare legge inn bilder for å bryte opp teksten litt før jeg trykket på publiser. Men i neste øyeblikk satt jeg der med et helt tomt dokument. All teksten jeg hadde brukt flere timer på å skrive var borte vekk. Jeg måtte begynne på nytt, og tro meg, det har jeg ingen lyst til.

Men så kom jeg på at jeg hadde jo gjort noen innkjøp før jul som jeg ikke har fortalt om i bloggen ennå, så hvorfor ikke poste disse i stedet?


Liten sort kjole fra Warehouse (HER) og grå støvletter fra Anna Field (HER).

For som de 2-3 faste og oppmerksomme leserne jeg har sikkert har fått med seg, så spurte jeg før jul om tips til vintersko/støvletter. Etter å ha gått gjennom de mailene jeg fikk og lett litt videre på egenhånd basert på disse tipsene fant jeg frem til et par støvletter fra Anna Field som jeg synes var stilige og som jeg endte opp med å kjøpe. Jeg tror disse kan funke godt til flere sammensetninger av antrekk. Eneste ulempen med dem er at jeg skulle ønske de stoppet litt høyere opp på leggen, slik at de ikke deler leggene mine i to og får dem til å se feitere ut. Men det er ikke verre enn at jeg kan leve med det. Du får nok se bilder av dem på en gang i nær fremtid.

I tillegg hadde jeg tidligere i desember falt for en kjole i kategorien «den lille sorte» fra Warehouse, nettopp fordi den hadde riktig snitt i forhold til kroppen min med utsvingende skjørt fra livet og en utrigning som både skjuler mangelen på bryster og de brede manneskuldrene mine. De horisontale stripene har også en ganske fin slankende effekt, selv om folk flest lever i den tro om at det er vertikale striper som virker slankende. Jeg kjøpte den riktignok med tanke på hverdagsbruk hovedsaklig, men da jeg fikk den oppdaget jeg hvor utrolig godt den passet kroppen min. Så nå vurderer jeg faktisk å bruke denne som julekjolen min om noen dager, når kjæresten min og jeg skal ta en utsatt julefeiring sammen så jeg får feiret jul som kvinne jeg også. Kjolen jeg opprinnelig kjøpte som julekjole vil i såfall bli benyttet på nyttårsaften i stedet.

Begge disse ble bestilt fra Zalando, og ankom i posten bare noen dager før jul. Noe av årsaken til at jeg ikke har nevnt dette før er fordi jeg tenkte å ta bilder av meg i kledd disse innkjøpene, men det var som sagt tett oppunder jul og derfor fikk jeg ikke tid, og tenkte å utsette det. Men så trengte jeg et innlegg i dag, og når det innlegget som utgitt handlet om savnet etter å ha kjole på julaften, hvorfor ikke dette nå som den lille sorte kanskje ender opp som julekjolen min under den utsatte julefeiringen?

Innlegget som egentlig skulle komme i dag får dermed utsettes til en annen dag. Sannsynligvis i morgen. I mellomtiden kan jo du fortelle meg hva du synes om kjolen og støvlettene mine?

#transkjønnet #transkjønnethet #shopping #kjole #støvletter #ragewithin