Jeg har fått melding fra Zalando om at det er en pakke på vei til Trondheim med mitt navn på seg. Og med mindre noen har rotet med bestillingen min, så skal denne pakken inneholde:

Hvit dongerijakke – Only. Ballerinasko – Anna Field.

Jeg har lenge hatt lyst på en hvit jakke av noe slag, og hadde vel egentlig funnet en i imitert skinn, før jeg fant ut at det fort kunne bli for varmt nå på sommeren. Da jeg derimot fant denne, som til og med har den passformen jeg konsekvent jakter på for å fremprovosere feminine former, og det bare var en igjen, så måtte jeg ha den. Billig var den også. Håper den passer, og ser i såfall frem til å bruke den sammen med sommerkjolene mine! Se jakken her (utsolgt)

I tillegg ble det nye ballerinaer. Jeg har snart gått i stykker de jeg har nå, og det er vel egentlig som forventet også. De ble kjøpt billig på impuls i en butikk i Oxford Street i London høsten for snart to år siden fordi føttene mine ikke orket å gå i høye hæler mer. De har gjort nytten sin, og nå ser jeg frem til å få nye. Som forhåpentligvis holder litt bedre kvalitet. Se skoene her

Hva synes du om innkjøpene mine?

PS! Har fortsatt en spørrerunde gående. Still meg dine spørsmål her så vi får en spørrerunde av episke proposjer!

#shopping #innkjøp #mote #outfit #antrekk