Så skulle det vise seg at jeg hadde enda et bilde fra helgen å vise frem. For før helgen kjøpte nemlig kjæresten min seg en ny figursydd denimjakke hos Floyd. Vi var begge enige om at den var veldig stilig, men kjæresten min synes ikke den passet figuren hennes helt optimalt og hadde tenkt å levere den tilbake. Men før hun kom så langt så ville jeg prøve den på. Kjæresten min og jeg bruker nemlig omtrent samme størrelse, men jeg er litt høyere enn henne. Kanskje den passet bedre på meg?


Det var nok høydedifferansen som utgjorde hele forskjellen, for når jakken ble for lang for å passe til ryggen til kjæresten min, så satt den perfekt på meg. Dermed ble vi enige om at hun ikke leverer den tilbake, men at jeg i stedet kjøper den av henne. Og helt ærlig, jeg tror jeg aldri har hatt en jakke som har sittet så godt på meg før dette. Også bare til 500 kroner da!

Hva synes du om jakken min?

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #shopping #innkjøp #mote #outfit #antrekk #jakke #denim #floyd