Da var det 31. oktober igjen, noe som i følge den gamle norske tradisjonen, innført for cirka 10-15 år siden, betyr at det er Halloween. Men siden jeg ikke liker å kle meg ut, og heller ikke liker tradisjonen med å lære opp ungene til å gå på dørene og tigge, så trekker kjæresten min og jeg for gardinene og flytter markeringen av Earth Hour til i dag, så det ser ut som at vi ikke er hjemme. Dermed kan vi sitte med lyset på med god samvittighet i mars. Noe vi sannsynligvis hadde gjort uansett.

Men siden vi da skal sitte der i mørket uansett, så tenker vi å kose oss litt. Så nå har vi anskaffet «Sex and the City 2» på DVD, og tenker å se den mens vi koser oss med dette assorterte utvalget av godsaker vi kjøpte tidligere i dag.


Foto: Gila Brand/Wikipedia Commons

…jeg kødder selvsagt. Kveldens underholdning består av noe langt dystrere og inntaket av godsaker likeså, i alle fall om vi skal tro kaloritellerne på blogg.nos toppliste.


Helt siden jeg i spørrerunden i forrige uke ble bedt om å nevne to filmer jeg elsker, har jeg hatt lyst til å se en av de to jeg endte opp med. Sånn sett er jo anledningen veldig passende. For «The Ninth Gate», med Johnny Depp i hovedrollen som bokdetektiv på jakt etter sannheten om en gammel bok som skal ha blitt skrevet i 1666 i samarbeid med djevelen, er en av de skumleste filmene jeg vet om. Og da mener jeg ikke skummel som på en «hoppe frem og rope bø!»-måte, som veldig mange skrekkfilmer i dag ser ut til å være, men mer på en psykologisk og stemningsfull måte. Jeg elsker virkelig denne filmen.

…og jeg elsker ostepop!

Ønsker dere alle en fantastisk fin markering av 31. oktober!

#halloween #tigging #skrekkfilm #ostepop #earthhour #miljøhykleri #minhalloween #vantjegkinobilletternåtro ?