Denne vinteren og våren har vært tøff. Så tøff at jeg i midten av mars bestemte meg for å ta en pause fra bloggen for å fokusere på meg selv, og få orden på psyken min. Jeg klarte likevel ikke forutse hva som var i ferd med å skje, og jeg følte faktisk ting var i ferd med å bli bedre igjen da jeg, helt ut av det blå, ble dumpet en måned senere. Det sendte meg langt nede i kjelleren, enda lenger ned enn jeg var i utgangspunktet, men litt etter litt begynte jeg å skrive her igjen som en form for egenterapi. Plutselig oppdaterte jeg daglig igjen. De gjennomsnittlige lesertallene var høyere enn noen gang, med unntak av de periodene hvor mine innlegg ble frontet av nettavisene, og jeg fikk kommentarer fra lesere som jublet over at jeg var tilbake.

Men er jeg egentlig tilbake?

Jeg så aldri på disse enkeltinnleggene jeg skrev som en retur til bloggverdenen, det var bare noe jeg skrev for min egen del, for å få det ut. Vel, jeg gjorde i alle fall det de første gangene. Etter det kom jeg vel bare inn i flyten igjen, tror jeg. Men hva nå? Hva skjer nå som jeg ikke lenger sitter alene og bearbeider bruddet, men er hjemme hos foreldre som har problemer med å forstå min situasjon som jente i guttekropp, og jeg er nødt til å forholde meg til dem i hverdagen?

Jeg tror ikke jeg vil annonsere en ny pause nå. Men jeg tror heller ikke det vil være mulig å følge opp bloggen på samme måte som tidligere. Jeg kommer ikke til å kunne kle meg som og leve som jente så lenge jeg bor med foreldrene mine, og da blir det også automatisk mye mindre å skrive om.

Jeg lover i alle fall å prøve så godt jeg kan å holde bloggen gående i denne overgangsperioden i livet mitt. Bare ikke forvent daglige oppdateringer, for det tror jeg verken bloggen eller jeg har godt av. Men selv om mulighetene mine nå blir litt begrenset, så har jeg noen ideer til ting jeg kan gjøre og skrive om, så det er ingen grunn til at du skal slutte å følge denne bloggen med det første.

Vi kommer nok til å reise oss igjen.

PS! Om du ikke allerede gjør det, følg bloggen min på facebook og gjør meg glad ved at antallet følgere blir synlig større. Trykk på banneret under dette innlegget.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #forhold #samliv #samlivsbrudd #psykisk #helse #angst #depresjon #utvikling #hverdag #personlig #blogg #veienvidere #håperdublirmed