Den siste tiden har jeg vært veldig flink til å holde denne bloggen oppdatert. Helt siden jeg kom hjem fra London for en måned siden, i dag, har jeg oppdatert hver eneste dag, og hadde det ikke vært for at jeg ikke hadde tilgang på nett den dagen vi reiste hjem og at jeg ikke var hjemme på min egen hybel før dagen etter det igjen, hadde jeg oppdatert disse to dagene også og hatt en kontinuerlig linje med oppdateringer siden dagen vi reiste dit også.

Men i dag kom jeg med en innrømmelse til min bloggvenninne Angelica gjennom facebookchatten. (Ikke ordrett, men sånn omtrent hva vi sa).

Meg: I dag blir det ikke noe innlegg. Jeg er helt tom for ideer.
Angelica: Åh? :/
Meg: Det vil si, jeg har noen litt større ideer, men dem har jeg ikke tid til nå. Må ta dem til uka.
Angelica: Joda, noe får du til. Du må jo holde det gående.
Meg: Nei, jeg skal ut om et par timer, og da rekker jeg ikke noe stort. Må ha noe raskt og enkelt, men der er jeg helt tom.
Angelica: Joda, kom igjen!
Angelica: Jeg vil ha innlegg! Haha!
Meg: Haha! Noen forslag?
Angelica: Undertøy!
Meg: Tror det blir litt for tidkrevende å søke gjennom nettbutikkene etter ting jeg liker
Angelica: Neida, det rekker du på to timer. Vil vite hvilken smak du har.
Meg: Synes jeg ga et litt for godt inntrykk av det på mandag. Huff.
Angelica: Åh, kom igjen! Jeg vil ha innlegg!
Meg:

Ok, Angelica. Siden du maser sånn, og jeg har litt dårlig tid i dag. Her er innlegget ditt:

Illustrasjonfoto snappet fra Medline.com

Sånn, da ble det et innlegg i dag også, og det i løpet av bare noen få minutter, selv om det ble et veldig tøysete innlegg. Men like fullt et innlegg, og sånn får det bare bli i og med at jeg har det litt travelt i dag.

Så får det heller komme et litt mer skikkelig innlegg i morgen om hvorfor jeg har det så travelt i dag…

#truseinnlegg #innlegg #pasning #metablogging #humor #stakkarsdesomfinnerdetteinnleggetbasertpåhashtagsene