For en tid tilbake ble jeg kontaktet av en student fra Norsk Fotofagskole som hadde lest bloggen min, og ønsket å invitere meg inn i studio for å stå modell for henne og kameraet hennes. Men på det tidspunktet jeg ble spurt føltes det ukomfortabelt å skulle stille opp på noe slikt, så jeg takket nei. «Tull, dette blir bare gøy» sa hun og fortsatte å spørre meg med ujevne mellomrom.

Til slutt, for cirka to måneder siden, sa jeg omsider ja, pakket med meg en kjole i en bag og satte kursen mot Norsk Fotofagskole sine lokaler i Trondheim. For noen dager siden fikk jeg endelig bildene, og derfor kan jeg nå dele resultatet med leserne mine.


Alle bilder er © nmpfoto ved Nandita Myre Paulsen, og gjengitt med tillatelse

Både kjolen og skoene har jeg hatt i skapet i flere år, lenge før jeg begynte å blogge faktisk, så jeg tror ikke noen av dem er mulig å få kjøpt lenger. Men for de som er villige til å gjøre egen etterforskning er kjolen av merket Hell Bunny, og skoene Iron Fist.

Men det var ikke bare dette antrekket jeg ble fotografert i denne dagen. For selvsagt hadde jeg ikke på meg denne kjolen da jeg kom, og heller ikke da jeg gikk, av åpenbare grunner. Så jeg kom dit i et annet antrekk, som fotograf Nandita likte så godt at hun ba om å få fotografere meg i dette antrekket også. Og slik oppsto bildet jeg brukte til magasinforsiden i forrige blogginnlegg.

Fortsatt © nmpfoto ved Nandita Myre Paulsen, og gjengitt med tillatelse. Magasinforsiden har jeg laget selv

Forøvrig er det ikke første gang jeg viser frem dette antrekket i bloggen, og dermed kan vi også lett se hvor lenge siden det faktisk er siden denne photoshooten fant sted. Men siden det jo nettopp har vært eksamenstid og jeg jo fikk disse bildene uten å betale for dem, så har jeg full forståelse at hun lot meg vente litt. Dessuten var det jo verdt å vente på.

Og hun hadde jo helt rett. Det var jo bare gøy.

Hva synes du om bildene?

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #dagens #antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #foto #modell #norskfotofagskole #fotofagskolen #nmpfoto #noknamedroppingnå ?