Jeg gikk på bussen en dag, og observerte at søsteren min også befant seg ombord. Naturlig nok gikk jeg da og satte meg ned ved siden av henne. «Hei» sa hun. «Hei» svarte jeg. Så begynte hun å stirre på meg, og det ble stille, før hun avbrøt stillheten. «Så fin hud du har plutselig! Hva har du gjort for å få til det?!»

Det var ikke akkurat den setningen jeg hadde lyst til å høre søsteren min utbryte høyt og tydelig så alle ombord på bussen hørte det, i og med at jeg ikke var i jenteuttrykk. Men etter å ha senket hodet et par centimeter ned bak setet foran meg, kunne jeg hviskende svare at kjæresten min bare noen dager før hadde kjøpt en fuktighetskrem for ansiktet til meg hos kosmetikkjeden Lush. En fuktighetskrem med navnet Cosmetic Lad.


Cosmetic Lad er som navnet tilsier en ansiktskrem tiltenkt gutter. Men som det også står på lokket av boksen så må man ikke være en «lad» for å bruke den, selv om det visstnok hjelper. Det er altså ingen grunn til å frykte at politiet kommer og banker på dersom du er jente og bruker denne, og for meg som befinner meg et sted mellom kjønnene, avhengig av hvem du spør, fungerer den mer enn tilfredstillende. Som alt annet som selges hos Lush er den håndlaget, og ikke testet på andre dyr enn oss tobente vesener i slekten homo sapiens.

Det står også på lokket at Cosmetic Lad kan brukes som barberingskrem. Dette er noe jeg personlig ikke vil anbefale, da den er så tykk at den lett setter seg fast mellom barberbladene og er vanskelig å få løs igjen. Men som fuktighetskrem etter barbering fungerer den utmerket, og lindrer eventuell svie og kløe betraktelig. Nå vet jeg at dette har begrenset verdi for dere jenter som leser dette, da deres hårvekst i ansiktet er ikke-eksisterende, og jeg misunner dere for dette. Men jeg bruker også å smøre inn ansiktet mitt med denne etter å ha fjernet sminken om kvelden før jeg legger meg, og den fungerer minst like godt til denne bruken. Så det er ingen grunn for dere jenter å holde dere unna, selv uten skjeggvekst.

Så er jo selvsagt spørsmålet om Cosmetic Lad virkelig er så bra som jeg påstår. Men de som måtte tvile, henviser jeg bare til min søsters utsagn i første avsnitt i dette innlegget. Et utsagn hun kom med på et tidspunkt da jeg bare hadde brukt Cosmetic Lad i tre dager.

Cosmetic Lad får du kjøpt hos Lush sine avdelinger i Oslo, Bergen, Strømmen Storsenter og selvsagt i min hjemby Trondheim. Finner du ikke Lush der du bor, finnes alltids nettbutikken.

Har du prøvd, eller kommer du til å prøve Cosmetic Lad? Eller kommer du til å tvinge den på kjæresten? Svar i kommentarfeltet under.

Dette innlegget er på ingen måte kjøpt og betalt av Lush, og i den grad noen har sponset meg med dette produktet, så er det kjæresten min som kjøpte det for egne penger i Lush sin Trondheimsavdeling.

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #shopping #innkjøp #produktanbefaling #produkt #anbefaling #hud #hudpleie #ansiktspleie #kosmetikk #fuktighetskrem #ansiktskrem #skincare #Lush #Trondheim