Så var julaften 2017 historie. Julemiddagen er fortært, julegavepapiret brutalt revet av og lagt i en sort søppelsekk, og som lovet er tiden inne for å avsløre premiene i årets julegavekonkurranse. Men før jeg kommer så langt, starter jeg med en påminnelse om hvordan premiepakkene så ut før jeg sendte dem fra meg…

…før jeg skrur klokken ytterligere 30 minutter tilbake og viser hvordan de så ut før jeg pakket dem inn, så du kan se hva de inneholdt og hva de tre vinnerne av konkurransen dermed stakk av med:

Den firkantede pakken inneholdt to poser med fudge fra Sjokoladebutikken i Trondheim. Den trekantede pakken inneholdt ulike baderomsartikler fra Little Tiger, og den runde en badebombe fra Lush. Jeg håper derfor at vinneren av sistnevnte har tilgang på et badekar, og at hun i likhet med de andre to vinnerne ble fornøyd.

Gratulerer så mye atter en gang.

Når jeg skriver dette sitter jeg på det gamle rommet mitt hjemme hos mamma og pappa hvor jeg har vært siden lille julaften. Siden samværet med familien har vært viktigere, og når laptopen jeg har tatt med plutselig bestemte seg for å gjennomføre en omfattende oppdatering når jeg faktisk hadde litt tid, sier det seg selv at bloggen lett kan bli oversett. Jeg beklager dette, men jeg håper at du som følger bloggen min er like opptatt med å feire julen med familie og venner som jeg selv har vært.

Likevel har jeg lyst til å fortelle om hvordan min julefeiring gikk for seg, og også dele bilder av gavehaugen min. For begge deler bød på en del overraskelser for meg, som viser at de som er rundt meg er mer aksepterende enn jeg først trodde. Jeg både håper og tror du vil ha glede av å lese om det når jeg kommer så langt.

Inntil da ønsker jeg både deg og dine en fortsatt god jul!