De av mine faste lesere som ikke har fått skader på langtidshukommelsen sin i dagens hektiske samfunn hvor vi hele tiden bombarderes av nye inntrykk av media, kan sikkert vagt erindre at jeg før jul hadde en julegavekonkurranse. Kanskje de til og med husker at jeg delte ut hele tre premier i denne konkurransen, men at jeg ikke ville røpe hva de var i tilfelle en eller flere av vinnerne ønsket å legge den under grana på julaften.

Vel, nå er julaften 2014 gått over i historiebøkene på sitt sedvanlige udramatiske vis, og dermed kan jeg trygt avsløre hva pakke både pakke 1, 2 og 3 inneholdt, og hvordan de så ut før jeg puttet papir og surret bånd rundt.

Så her er det du kunne ha vunnet, hadde du vært en av de tre som ble plukket ut. Pakke 1 inneholdt en liten boks fra Søstrene Grene, og for å være sikker var boksen fylt med hjemmelagde pepperkaker. Jeg glemte selvsagt å ta bilde av boksen når den var åpen, så du får bare være naiv og stole på meg når jeg sier at det var pepperkaker under lokket. Pakke 2 inneholdt et skjerf fra Glitter, og pakke 3 et assortert utvalg av fudge fra Sjokoladebutikken i Trondheim.

Jeg håper de som vant får glede av gavene, at de og alle andre fikk en god og fredelig julefeiring i går, og at resten av julen blir like fin.

#jul #julegave #premie #avsløring #konkurranse #giveaway