Kjæresten min og jeg har hatt en herlig uke sammen i Amsterdam. Så herlig at vi ikke hadde lyst til å dra hjem i går. Vi forelsket oss i byen og føler på mange måter at vi gjorde den mer og mer til vår by for hvert skritt vi tok langs bredden av kanalene, noe jeg gjorde kledd i kjoler. Det føltes uvirkelig å skulle forlate alt dette, og at jeg i går morges ikke skulle starte dagen med sminkerutinene. Nå skulle vi igjen tilbake til Norge, og jeg skulle trappe ned fra å være heltidsjente til å bli deltidsjente igjen. At vi i tillegg kom hjem til en kald og mørk leilighet hjemme i Trondheim i natt, hjalp heller ikke på humøret, og jeg tror vi med sikkerhet kan fastslå to tilfeller av det som kalles post-vacation blues.

Men vi har med oss mye i bagasjen hjem, i tillegg til masse nye klær og tekstiler fra Kalverstraat og Nieuwendijk. Vi har med oss gode minner fra en herlig ferie, masse historier å fortelle til venner, familie og blogglesere, og ikke minst en haug med bilder fra turen. Jeg har nettopp lastet over 200 bilder til pc-en min, som jeg bare så vidt har rukket å se over, for å finne noen illustrasjonsbilder til dette innlegget. Og det er bare fra speilrefleksen. Jeg har enda flere bilder på mobilen min.

Når jeg har rukket å se over alle disse bildene, og jeg har latt inntrykkene fra turen få synke inn litt, vil reiserapportene komme. Jeg kommer til å dele dem inn etter tema, og spre dem litt utover de neste ukene, mellom de vanlige innleggene. Jeg har allerede noen ideer til innlegg, men håper og tror at nye ideer vil dukke opp etter hvert som jeg får sett over bildene.

Alt jeg kan si er: gled deg!

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #reise #Nederland #Amsterdam #postvacationblues #shopping #arkitektur #redlightdistrict #mat #sightseeing #leserduhashtagseneminefårduetlitehintomhvasomerpåvei