Jeg trodde jeg var ferdig med bikinistuntet mitt. Men så fikk jeg og blogginnlegget mitt omtale i Stavanger Aftenblad også… 

Så langt har jeg blitt avbildet i bikini på forsiden av nettutgavene til både Adresseavisen og Stavanger Aftenblad. Det var virkelig ikke denne karriereveien jeg hadde sett for meg da jeg bladde gjennom katalogen fra Samordna Opptak…

I begynnelsen av denne uken delte jeg som kjent min hemmelige oppskrift på hvordan du får bikinikroppen på bare fem minutter, og at dersom det fungerer for meg så fungerer det for alle, i og med at det er jeg som er transkjønnet og har pikk. Som sagt tidligere hadde jeg en følelse av at innlegget med litt flaks kunne få litt oppmerksomhet og kanskje gå viralt, men jeg ble overrasket da min lokalavis Adresseavisens nettmagasin trd.by tok kontakt og ville ha et intervju. Med ett kunne jeg se meg selv posere i bikini på forsiden av Adresseavisens nettutgave.

Men det stoppet visst ikke der. For i dag er jeg også på forsiden av Stavanger Aftenblads nettutgave, når også deres nettmagasin Byas har publisert den samme artikkelen på sine sider.

Sett bort i fra at jeg har slektninger i Stavangerområdet og derfor er litt nervøs for å bli gjenkjent, synes jeg det er utrolig gøy at innlegget mitt har fått slik oppmerksomhet og at stadig flere får med seg budskapet mitt. For som jeg sier i intervjuet håper jeg dette kan inspirere andre som sliter litt med selvbildet til å se at de også kan se fantastiske ut.

Så får vi se da om jeg virkelig er ferdig med bikinistuntet, eller om det får mer omtale i andre medier. For selv om dette har allerede gått lenger enn jeg hadde sett for meg på forhånd, har jeg en følelse av at vi kanskje bare har sett toppen av isfjellet.

Beklager, mamma…

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #sommer #sol #bikini #sommerkroppen #bikinikroppen #media #adressa #adresseavisen #Trondheim #Stavanger #Aftenblad #aftenbladet #klarteikkeåholdeløftetomatdetvarsisteinnlegg #sådaloverjegdetikkepånytt #beklager