De som følger bloggen min på facebook, sa hun uten å hinte om noe som helst, husker kanskje at jeg forrige helg klagde min nød om at store deler av mine bekjentskaper hadde rømt Trondheim til fordel for små obskure steder på Nordmøre. Men i løpet av dagene som fulgte, klarte i alle fall en av dem å ta til vettet og komme tilbake. Det gjorde det lettere å sosialisere, og etter å ha hjulpet meg med antrekksbilder til bloggen, dro Mala og jeg til Olivia på Solsiden for å innta hver vår pizza i finværet. Innendørs.

For i likhet med resten av uka som gikk, var det utrolig fint vær i Trondheim denne dagen, og som vanlig på dager med uvanlig mye solskinn, var det tett med folk ved uteserveringen på restaurantene langs rekka på Solsiden. Det passet oss utmerket da dette betød at det var god plass innendørs, og vi begge er av det slaget som ikke helt ser sjarmen med å sitte i solsteken og pådra seg tredjegradsforbrenninger i prosessen.

Maten er også akkurat den samme uansett om man sitter inne eller ute, og siden Olivia sine pizzaer har et godt rykte ble det også dette vi bestilte. Jeg bestilte en pizza Capricciosa, mens Mala gikk for en Calabrese. Riktignok skal jeg innrømme at jeg ble litt skuffet, for selv om den var på riktig side av skalaen, kommer jeg på flere steder i Trondheim som har bedre pizza. De er ikke en gang best på Solsiden, da både Selma og Bare Blåbær er bedre. Men selv om denne opplevelsen ble litt midt på treet har jeg ingen motforestillinger mot å dra tilbake senere. Det var jo ikke vondt, men forventningene sto ikke i samsvar med det jeg fikk servert, basert på stedets rykte.

Men når det er sagt så ble vi jo absolutt mette!

…og det aller viktigste var jo at selskapet var godt. Så jeg håper vi kan møtes igjen om ikke så lenge!

Har du spist på Olivia før? Hva synes du om maten?