//KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Neida, jeg har ikke blingset på kalenderen og er selvsagt klar over at det ennå er en stund igjen til påske. Men dersom påsken din ligger an til å bli kjip må jeg jo få litt tid på meg skal jeg hjelpe deg med å redde den, og det tenker jeg altså å gjøre med en aldri så liten påskekonkurranse!

For skulle du bli tvunget til å tilbringe påsken i en fjellhytte langt bortenfor enhver form for folkeskikk, uten vann, strøm eller mobildekning, hvor eneste form for underholdning er Ludo-spillet hvor den ene grønne brikken ble borte en gang på 80-tallet og ble erstattet med en grønn non-stop som stadig ligger der den dag i dag, og vitseboka «365 nye friske vitser», som onkel Georg alltid insisterer på å lese høyt fra når familien samles der oppe: frykt ikke! Påsken din kan likevel bli fin. For her er hva du kan vinne:


Jeg har fylt et påskeegg til bristepunktet med smågodt, og i tillegg har jeg også lagt ved en skikkelig påskekrim, nemlig «Manualen» av Shane Kuhn. En bok som med sin sorte humor er ulik all annen krim du noen gang har lest, og får Pulp Fiction til å fremstå som en Disney-film. Boken ble plukket ut etter å ha forhørt meg med en venninne med flere års erfaring fra bokbransjen, forøvrig uten noen som helst tilknytning til dette forlaget, så jeg har troen på at dette holder høy kvalitet.

Dette kan altså bli ditt, og alt du trenger å gjøre er å dele dette innlegget i sosiale medier, altså Facebook, Twitter eller lignende, og legge igjen en kommentar her hvor du oppgir e-postadressen din og hvor du delte innlegget. Dette må du gjøre innen fredag klokken 23:59. Lørdag morgen vil det trekkes en vinner, som dermed får dette tilsendt i god tid før påske.

Konkurransen er i gang!

Konkurransen er som vanlig finansiert av egen lommebok. Ja, jeg vet… jeg er alt for snill. Og jeg gruer meg til portoen på det påskeegget…

#konkurranse #giveaway #contest #påske #påskeegg #krim #påskekrim #bok #litteratur #detteerforresteninnleggnr600 #tenkdet