Kjæresten min og jeg bryr oss ikke noe om valentines day. Vi synes det er mye mer spennende å kjøpe gaver til hverandre på en tilfeldig dato og dermed overraske den andre. Denne helgen var det visst min tur å bli overrasket da det plutselig dukket opp en pakke fra Zalando som kjæresten min insisterte på at jeg skulle åpne. Så da måtte jeg vel gjøre det da?

Denne pakken var da virkelig stor…?


Ah, men det er jo ikke rart i det hele tatt. Den er jo full av bobleplast. Zalando sørger altså for at vi skal bli underholdt i tillegg til å holde oss velkledde. Hvilken service!


Men oi, en eske i esken! Jeg hører miljøvernerne frese helt hit, særlig om det skulle vise seg å være en mindre eske inni denne også…


Men det var det ikke. Det var faktisk et par Anna Field-støvletter! Og ikke hvilke støvletter som helst heller, det var de støvlettene jeg hadde i et wants-innlegg for en måned siden! Så selv om masken min kanskje skjuler ansiktet mitt litt for godt, og at det derfor er vanskelig å se på ansiktet mitt hvordan jeg reagerte, så tror jeg ikke det er like vanskelig å forestille seg hvor glad jeg ble!

For ikke bare fikk jeg noe jeg virkelig hadde lyst på. Men kjæresten min har altså kjøpt støvletter til meg. Damestøvletter. Trenger jeg mer bevis på at hun godtar og aksepterer meg som jenta si?

Jeg elsker deg, jenta mi!

PS! Titt innom senere i kveld for å se outfitbilde fra lørdag, med støvlettene på.

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #shopping #gave #mote #støvletter #outfit #antrekk