Jeg var veldig i tvil hva jeg skulle gjøre da jeg kjøpte en kjole som var nedsatt med 70%, og som skulle vise seg å være akkurat litt i trangeste laget. Jeg fikk den på og den så bra ut på meg, men det var unødvendig mye slit for å få igjen glidelåsen og når den endelig var oppe så satt også kjolen som limt til kroppen min. Jeg tenkte derfor å gå opp en størrelse, men nå var også rabatten gått ned til 50%. Dermed ville det ikke lønne seg økonomisk å sende kjolen tilbake, og jeg var derfor i tvil. For jeg fikk jo tross alt kjolen på meg.

Etter å ha spurt deg som leser bloggen min endte jeg altså opp med å likevel sende den tilbake og bestille kjolen en størrelse større. I går kom den, og da jeg prøvde den på meg foran speilet angret jeg ikke et sekund på det. Glidelåsen gikk opp med en gang, og kjolen føltes også mye mer behagelig å ha seg også. Og ikke minst, jeg så like bra ut i denne størrelsen som jeg gjorde i en størrelse mindre. Så da var det vel verdt det?

Men jeg trenger fortsatt en anledning å bruke kjolen til…

PS! Kjolen finner du forresten her. Hvis du ønsker å kopiere stilen min, cosplaye meg eller noe annet merkelig…

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #shopping #innkjøp #mote #fashion #nelly #jegharbursdagomikkesålenge #kanskjekjolenkanbrukesda ?