Jeg er en travel dame i disse dager, og har bare så vidt tid til å skrive dette innlegget. Men jeg har ikke tenkt å glemme leserne mine selv om jeg opplever ekstra mye oppmerksomhet akkurat nå, og derfor velger jeg å gi dette lille livstegnet.

På tross av en liten episode i går er jeg på bena igjen i dag, og holder nå på å gjøre meg klar før jeg skal gå ut og møte de to journalistene, som har kommet fra Oslo til Trondheim bare for å møte meg, og gi mitt andre intervju på en uke om det å blogge om mitt hemmelige liv som transkjønnet. Intervjuet jeg gjorde med Adresseavisens magasin trd.by på fredag er fortsatt ikke publisert når jeg skriver dette, men vi venter fortsatt i spenning, og jeg lover fortsatt at når det blir lagt ut så vil jeg si i fra her i bloggen.

Men nok om det, nå må jeg gå skal jeg rekke avtalen.

Ønsk meg lykke til!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #media #hverdag #blogg #livstegn