Selv om vi teknisk sett fortsatt er inne i den siste sommermåneden, og jeg banner litt over at jeg har noen sommerplagg jeg ikke fikk vist frem i bloggen, sier temperaturene at det er på tide å begynne å tenke på høsten. Greit nok, det er jo den årstiden det pleier å være morsomst å sette sammen antrekk til. Så bring it on, I guess?

Dermed var det klart at da min venninne Lisa og jeg skulle møtes for å gå på kino sammen søndag kveld, måtte sørge for at det ble satt av noen minutter i kveldsola til å forevige mitt første antrekk for høstsesongen.


Kjole: Billie & Blossom | Jakke: Only | Sko: Alley | Veske: H&M | Halskjede: New Yorker

Likevel er jeg ikke helt ferdig med sommeren mentalt sett, særlig fordi jeg føler jeg gikk glipp av starten på sommeren i år. Det var jo først i slutten av juni jeg klarte å overvinne angsten jeg har utviklet etter et halvt år i depresjon og isolasjon fra omverdenen, og gikk ut som jente igjen for første gang siden besøket hos Riksen i februar. Så om september skulle vise seg å by på en ny varmebølge vet jeg hvem som kommer til å gripe anledningen med begge hendene og finne frem sommergarderoben igjen.

Hvis ikke håper jeg at jeg får brukt høsten til å ta igjen det jeg mistet i vår, på veien ut av skapet som transkjønnet og den jenta jeg ønsker å leve som. For sikkerhets skyld, så har jeg en ny avtale med en venninne allerede i morgen ettermiddag.

Hva synes du om antrekket mitt? Fortell meg i kommentarfeltet!