Jeg skulle ønske jeg var jente. Men selv om jeg er født med tissen på utsiden, finnes det et sted på denne planeten hvor jeg har vist at jeg tør å gå kledd i kjoler og bare være meg selv.

Derfor har en ny kategori dukket opp i listen til høyre for blogginnleggene, og dette er det første innlegget i denne kategorien. Ordlyden er temmelig lik to tidligere kategorier der, med unntak av det siste tegnet som er erstattet med et firetall. For i kveld, i forbindelse med nyttårsalget til Norwegian, har kjæresten min og jeg fått tak i billige billetter og reiser i løpet av våren tilbake til min favorittby på jord, London!


Et stykk motlysbilde fra Themsens bredder i september som var. Min andre tur til den britiske hovedstaden, men min første tur med kjæresten min.

Det var i denne byen jeg i september 2012 gikk mine første skjelvende skritt på høye hæler, kledd som jente for første gang ute blant folk, noe som ble godt dokumentert i denne bloggen da den ennå var helt fersk. Så da kjæresten min kom inn i livet mitt, og fikk høre hvor trygg jeg føler meg der i forhold til å gå ut offentlig kledd som jente, så bestemte hun at vi måtte dra dit sammen. Dette gjorde vi nesten nøyaktig et år senere, og da hun også forelsket seg i byen og det faktum at vi her kunne gå rundt sammen som et lesbisk par, ble vi enige om at vi måtte tilbake. Så da Norwegian kunne friste med direktebilletter fra Trondheim Lufthavn Værnes helt nede i 199 kroner, så bestilte vi billetter så fort vi kunne, og gjorde dermed et aldri så lite kupp.


Gleder meg til å gå rundt i Londons gater kledd i kjolene mine igjen.

Men det aller beste er jo at du som leser dette sannsynligvis får bli med igjen, akkurat som du fikk på de to andre turene, for jeg kommer nok til å skrive reiserapporter denne gangen også. Muligens i en litt annen form enn sist, men likevel kommer jeg til å rapportere fra reisen vår.

Nå gjenstår det bare å lete opp et billig hotell. Så får vi bare se da om det blir så spennende denne gangen. Nå har jeg jo tross alt vært der to ganger før og gått rundt der som den jenta jeg ønsker å være, så da er det vel ingen grunn til at det skal føles så skremmende denne gangen… eller?

#transkjønnet #transkjønnethet #reise #London #Norwegian #billigeflybilletterahgitt #finnervilikebillighotelltro ?