Det er ingen stor hemmelighet at jeg har en viss forkjærlighet for kjoler av merket Hell Bunny. For noen er det kanskje det, men sjansen er stor for at de som ikke vet det heller kjenner til hemmeligheten min om at jeg ønsker å være jente. Ganske logisk fordi det hadde vært teit av meg å være åpen om at jeg liker Hell Bunny-kjoler, men ikke at jeg vil være jente… argh, dette innlegget ble jo bare dumt. Jeg begynner på nytt.

Det er ingen stor hemmelighet ar jeg har en viss forkjærlighet for kjoler av merket Hell Bunny. Som den oppvakte leser du er har du sikkert også fått med deg at kjæresten min og jeg snart reiser til London. Og har du sett, Hell Bunny-merket har base i nettopp London! Og hva betyr det?

Jo, i løpet av høsten fyller jeg år, og det skal selvsagt feires, og for første gang i verdenshistorien tenker jeg å feire som jente, i form av en jentekveld med kjæresten min og gode venninner. En slik anledning krever selvsagt en ny kjole, eller hva?


I fjor var jeg så heldig at jeg fant denne røde kjolen på Camden Market. Den hadde jeg faktisk kjøpt på nettet for noen år siden, men måttet sende tilbake fordi den var for liten, og større størrelser var ikke å oppdrive noe sted. Etter hvert forsvant også kjolen helt fra verdensvevet, og jeg hadde gitt den opp. Før jeg altså tilfeldigvis fant den på Camden Market, og kjøpte den. Selvsagt.

Nå håper jeg i det lengste på å finne en annen kjole som jeg tidligere har postet i bloggen min, og som forlengst er borte fra nettbutikkene


Med tanke på fjorårets funn, har jeg et stort håp om å fortsatt klare å finne den og jeg kommer til å ha øynene så vidåpne at de står i fare for å falle ut. For snakker om nydelig kjole i et nydelig snitt, som i tillegg er lilla i fargen. Det bør ikke være noen stor overraskelse for den observante leser som du jo er at jeg er i overkant begeistret for denne sammensetningen av rødt og blått, kjent som lilla.

Men om jeg blit nødt til å gråte utrøstelig over å ikke finne akkurat denne kjolen, i alle fall til kjæresten min kjøper en sjokolade til meg, så skal jeg nok klare å finne en annen kjole til dagen min. For Hell Bunny har som sagt utrolig mye fint, og jeg har et par andre modeller i «reserve» som jeg kommer til å se etter hvis jeg ikke finner den lilla avbildede kjolen. For ny kjole skal jeg ha til bursdagen min. Uansett hva!

Det faktum at skapet mitt allerede er fullt av fine kjoler som skriker etter flere anledninger i løpet av et kalenderår slik at de får sjansen til å faktisk bli brukt, vil bli forbigått i stillhet.

Hadde det ikke vært for at jeg i forrige avsnitt nevnte det likevel.

Dette innlegget ble jo bare dumt.