For snart to måneder siden, nærmere bestemt den 30. oktober, postet jeg et innlegg om en fin kjole jeg ble tipset om hos H&M, men som kun var å finne i nettbutikken deres tydeligvis. Venninna mi som tipset meg om den endte opp med å bestille den til seg selv, mens jeg som jo fortsatt deler postkasse med folk som ikke kjenner hemmeligheten om at jeg ønsker å være jente, ble sittende kjoleløs. Ikke naken altså, og jeg har mange andre kjoler, men ikke akkurat den der. Hvis dere akkurat som meg har dårlig hukommelse, så skal jeg nå poste et bilde for å vise hvordan kjolen så ut.

Så gikk det noen dager, før vi kom til den dagen som var for noen dager siden, også kjent som torsdag. Da gikk jeg rundt på H&M på Mercur i Trondheim bare for å slå i hjel litt tid mens jeg ventet på bussen, men også fordi desember er den beste tiden for shopping av jenteklær til seg selv. Plutselig ble jeg oppmerksom på en hvit kjole med hodeskaller. Tiden må ha spilt meg et puss, for det jeg tenkte var at der var den jo. Kjolen jeg hadde sett etter.

Men der og da hadde jeg ikke tid til å prøve den på, og jeg har sluttet med å kjøpe kjoler som ikke passer fordi jeg ikke turte å gå i prøverommet. Så jeg dro tilbake i går, snek meg inn i prøverommet i håp om at ingen så meg, og prøvde den på. Selv uten noe figurstrammende undertøy under så den jo riktig bra ut på meg. Jeg måtte ha den. Så jeg tok den av igjen, plasserte den diskret over armen og gikk raskeste vei fra prøverommet og til kassen, og svarte «ja» på spørsmålet om dette var gave. Så dro jeg hjem.

Måtte bare ta et bilde av meg selv i kjolen hjemme på badet etter at jeg kom hjem. Første bilde av meg i denne bloggen uten maske forresten. Skuffet?

…og nå ser vel du også at det ikke er den samme kjolen. Tiden har bare køddet litt med hukommelsen min. Men kjolen sitter bra på meg, og har alle de kvalitetene jeg ser etter for å gi meg en feminin look. Jeg har faktisk ikke noe annet figurformende på meg under kjolen enn en bh med innlegg. Det er ikke engang noe som strammer inn lillemann mellom bena der…

Hadde det ikke vært for at jeg var overbevist om at det var akkurat den kjolen som jeg hadde sett etter så lenge, så er jeg sikker på at jeg sannsynligvis ikke hadde kjøpt den. Men jeg er veldig glad for at jeg gjorde det, når jeg ser hvor godt den sitter på meg. Jeg gleder meg til å få brukt den skikkelig som hovedingrediens i en lang serie av forskjellige outfits, for den har mange muligheter.

Den andre vil jeg inntil videre bare la stå på ønskelista mi før jul, og drømme om at noen faktisk kommer til å gi meg en kjole i år. Det har jo aldri skjedd før…