Siden det er ganske høyt under taket i leiligheten hvor jeg flyttet inn i tidlig i høst har jeg gradvis i løpet av høsten oppdaget hvor mye av lyset som spises opp av takhøyden hos meg. Derfor plasserte jeg ganske raskt en gulvlampe fra IKEA av merket KLABB på ønskelista mi til både bursdagen min i november og til jul. Mamma synes tydeligvis dette var et godt gaveønske, og for fire dager siden kunne jeg observere en pakke med litt underlig form under juletreet, som skulle vise seg å inneholde denne lampen.

Nå skulle jeg til å påstå at jeg i dag har ligget på gulvet og montert lampe, men det ville i så fall vært en gedigen løgn. For selv om det var et par skruer som var litt vriene å få inn, så tok hele prosessen bare fem minutter, og den ble gjennomført stående.

Dermed var det bare å sette den i kroken bak lenestolen og observere min nye gulvlampe i samspill med den eksploderende Dødsstjernen jeg har hengende fra taket. Plutselig ble det jo veldig lyst og fint her! Så lyst og fint at jeg måtte bruke noen Photoshopfilter for at lampen i det hele tatt skulle vises og at det skulle bli mer hjemmekoselig på bildene.

Nå mangler det bare å få opp det digre bildet jeg skal ha bak sofaen, som har stått i leiligheten her siden september og ventet på at pappa skal innse at dette er en tomannsjobb som jeg uten videre ikke klarer å utføre selv fordi jeg ikke har flere armer, samt at jeg må på IKEA og få kjøpt den kunstige potteplanten farmor mente jeg skulle kjøpe for pengene jeg fikk av henne til bursdagen min. Når dette er på plass kan vi virkelig si at dette føles som et hjem.

Eller hva synes du? Begynner det ikke å bli koselig her?

#hjem #bolig #interiør #stue #lampe #jul #godjul #julestemning #julegave #ikea #klabb #menlitebabb #heldigvis