Jeg er i bedre form nå. Selv om jeg i morges, i likhet med de to morgenene før denne, våknet med en stemme dypere og mørkere enn Marianergropen, så løsnet det opp i løpet av den neste timen etter å ha hostet og gulpet opp en lunge samt deler av kveldsmaten fra i går. Jeg hoster fortsatt, men stemmen min høres mistenkelig normal ut nå.

Sånn sett burde jeg kanskje komme meg ut, når temperaturene igjen befinner seg i øvre halvdel av 20-tallet, selv om jeg ikke er helt frisk ennå. Jeg trenger jo all den treningen jeg kan få på å gå ut som jente, og kanskje også forberede meg på de dagene hvor formen ikke er all verden, som jo vil fortsette å komme. Selv når jeg er stått frem som transkjønnet og skal leve som jente på heltid.

Men jeg valgte å tenke kortsiktig og ikke utfordre meg selv mer enn nødvendig i håp om å bli fortere frisk. Dermed ble det nok en innedag i godstolen med film og iskrem. Fortsatt av typen Ben & Jerry’s Cookie Dough.

Ja, dette ER et arkivbilde. Men jeg orker ikke ta et nytt bilde når jeg så nøyaktig samme film. Ja, det er Ghostbusters. Den fra 1984. En av mine all time-favorittfilmer. Sammen med oppfølgeren fra 1989 den eneste filmen med den tittelen det er verdt å se…

Likevel irriterer det meg voldsomt at jeg klarte å gå glipp av disse fantastiske sommerdagene når sola for en gangs skyld valgte å vise seg over Trøndelag. Det bør komme flere av dem innen høsten banker på døra. For selv om høsten utvilsomt er den morsomste årstiden å sette sammen antrekk til, har jeg fortsatt mange sommerantrekk jeg har lyst til å vise frem.

Men så ligger også alt til rette for en temmelig innholdsrik høst for min del dette året…

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #sommer #sol #Trondheim #JEGVILBLIFRISK !