I usually don’t do requests…


…men i det siste har det vært veldig mange gode innlegg som har oppstått fordi en av dere som leser denne bloggen har kommet med innspill. Innlegg som «Hvorfor det er best å være jente» og «Kledd som jente – i gutteklær?» hadde aldri blitt skrevet om det ikke hadde vært for en lesers oppfordring til å fortelle hva jeg la i det å være jente, og et ønske fra en leser om å se meg i bukser. Selv innlegget «Avsløringen: Slik finansieres bloggen min» ble til etter en kommentar jeg fikk, selv om kommentarens forfatter neppe hadde forventet seg en slik reaksjon fra meg.

Nå er det ikke sånn at jeg holder på å gå tom for ting å skrive om. Tvert i mot. Men det jeg ser er at selv om de kanskje ikke ble helt slik de som skrev dem hadde sett for seg, så var dette kommentarer som inspirerte meg til å skrive innlegg jeg synes ble blant de beste jeg har skrevet på lenge. Så kanskje jeg ved å spørre etter ønsker kan fremprovosere enda flere gode bloggideer, som et supplement til dem jeg allerede har på blokka?

Så… er det noe du vil jeg skal skrive om?

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #blogg #hverdag #inspirasjon #hvavilduleseom ?