«Jeg er utrolig heldig som har bestevenninna mi som kjæreste» sa kjæresten min til meg her om dagen. Jeg tror dette er litt av grunnen til at dette er det lengste forholdet jeg noen gang har vært i, og at vi i dag kunne feire at vi har vært sammen i ni måneder. Hun har nemlig aldri spurt meg om jeg ikke kan prøve å være gutt en stund, slik jeg har opplevd i alle andre forhold jeg har vært i. Hun er veldig fornøyd med å være i et lesbisk forhold, og det er jeg også. Vi gjør jo bortimot alt sammen!

Dermed følte vi at dagen fortjente en markering, eventuelt at vi brukte dette som en unnskyldning for å få lov til å gå ut og spise, og planla å ta turen til Big Horn Steakhouse for å unne oss en skikkelig biffmiddag, slik vi også gjorde for tre måneder siden da vi feiret et halvt år sammen. Men der ble vi møtt av en lapp på døra om at de holdt stengt frem til fredag. Dette var en skikkelig nedtur, for vi hadde gledet oss begge til å spise biff i dag.

Men i stedet havnet vi hos en av de nærmeste naboene, O’Leary’s, og i stedet for biff ble det hamburger. Men da jeg tok første tygget så var jeg godt fornøyd likevel med at det ble som det ble. Selv om vi er enige om å ta turen til Big Horn en annen dag i nær fremtid i stedet.


Når jeg skriver dette har vi akkurat kommet hjem, og jeg skal straks til å snike meg inn på soverommet for å skifte. For selv om jeg ikke tør å gå ut på restaurant som jente ennå, så har jeg likevel lovt henne at hun skal få oppleve meg som jenta si i kveld.

Men når vi om tre måneder skal markere at vi har vært sammen et år, så lover jeg at jeg skal ha på meg kjole og høye hæler når vi går ut for å feire oss selv. For da er vi nemlig i London.

Og gjett om vi gleder oss!

#transkjønnet #transkjønnethet #forhold #samliv #kjærlighet #London #O’Leary’s #BigHorn #seoppfornamedroppingihashtagsene