Dersom du følger denne bloggen fast, har du nok lagt merke til at jeg oppdaterer med et nytt innlegg hver eneste morgen. Derfor ble du kanskje litt overrasket da gårdagens innlegg ikke kom før langt på kveld, og da det kom var tematikken noe uvanlig i forhold til hva jeg bruker å publisere.

Men det har sine grunner.

På søndag skrev jeg at jeg den siste tiden har følt meg tom. Det ble ikke noe bedre utover uken, og da jeg tirsdag kveld skulle sette meg ned og begynne på onsdagsinnlegget, etter å ha postet et innlegg jeg var veldig fornøyd med om morgenen samme dag, så sa det bare stopp. Jeg hadde ikke en eneste idé eller tanke om hva jeg skulle skrive. Selv ikke tekstdokumentet hvor jeg har notert meg ideer til blogginnlegg hjalp, for det var ingenting der jeg følte jeg hadde noe å si om. Hodet mitt føltes som et eneste stort svart hull.

Jaja, jeg hadde jo tilfeldigvis fri fra jobb på onsdag, så jeg kunne jo bare stå opp til vanlig tid og skrive noe da. Leserne mine tåler nok at innlegget ikke nødvendigvis postes om morgenen. Så det gjorde jeg. Men det var akkurat det samme onsdag morgen. Jeg satte meg ned for å skrive, men det kom ingenting. Absolutt ingenting. Jeg kjente også jeg ble utmattet bare jeg prøvde å tenke på hva jeg skulle skrive. Jeg var så tappet for krefter at jeg sovnet to ganger i løpet av dagen. Vanligvis sover jeg bare om natten.

Så det ble vel så jeg bestemte meg for å ta noen dagers pause fra bloggen, men jeg likte ikke tanken på det heller. For jeg er et konkurransemenneske og jeg har klart å holde bloggen gående med daglige oppdateringer siden jeg kom hjem fra Amsterdam i slutten av september. Det er 137 dager i strekk det. Hadde jeg virkelig lyst til å bryte den fine rekken?

Enda mer utmattelse.

En gang på kvelden fant jeg ut at jeg skulle poste en kjapp oppdatering bare for å poste noe, og etter å ha lekt meg litt i Photoshop, noe som alltid er en fin rekreasjonsaktivitet, ble det bestemt at en åpenbar falsk unnskyldning om at bloggen var i «ustand» var en god filler for det manglende innlegget. Jeg kjente litt lettelse da det hadde blitt postet, og jeg fikk tilbakemeldinger fra venninner på facebook om at de synes det var en morsom løsning. Det ga meg energi til å skrive dette innlegget, som du leser nå, da jeg sto opp i morges. For jeg hadde ideen om å skrive om denne tomheten også i går, men jeg følte meg så tom at selv det følte jeg ikke at jeg hadde noe å si om.

Morgendagens innlegg har jeg derimot allerede hatt klart en stund, og når du ser det så skjønner du hvorfor. På lørdag er det Valentine’s, noe jeg sikkert klarer å formulere noen setninger om, og søndag oppfølging av fredagens innlegg.

Jeg satser på at disse planene vil gi meg litt tid til å slappe av og gi meg overskudd til å følge opp som vanlig bloggen fra neste uke av. Og det uten å ødelegge den gode publiseringsfrekvensen.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #psykisk #helse #angst #depresjon #utmattelse #mennåskaljegpåjobb #straksjegharpostetdette