Kampanjen min om å gi en krone til Flyktninghjelpen for hver nye følger jeg fikk til bloggens facebookside gikk ikke helt etter planen, selv ikke når jeg lovte bort et gavekort på 500 kroner til en tilfeldig leser hvis vi passerte 500 følgere innen tidsfristen, og derfor blir det heller ingen trekning av noe gavekort. At tre personer under kampanjen valgte å slutte å følge siden hjalp heller ikke på, men siden jeg kun sa at jeg ville gi en krone per nye følger jeg fikk, så hadde deres valg egentlig ingen effekt. Selv om jeg i kampanjeperioden altså har gått fra 247 til 282 følgere, så forandrer det ikke det faktum at jeg har fått 38 nye følgere. Hadde 38 stykker sluttet å følge siden min, og økningen i antall følgere hadde vært null, så hadde det fortsatt vært 38 nye følgere da også. Så om du er en av dem det er snakk om og du gjorde det i protest, så oppnådde du ingenting. Beløpet forblir nemlig uforandret.

Men igjen, jeg kan jo ikke gi 38 kroner?

Så jeg har bestemt meg for å gi 500 kroner til Flyktninghjelpen selv om kampanjen ikke gikk som planlagt. Og de skal fortsatt signeres med «Leserne av Emilies skap» som et nikk til de som begynte å følge siden min i denne perioden, og til de av dere som aktivt prøvde å verve nye lesere til bloggen min. Dere vet hvem dere er, og denne gaven til Flyktninghjelpen er fra dere.

Tusen takk for at dere hjalp meg med å hjelpe!

#blogg #hjelp #veldedighet #flyktning #flyktningkrisen #flyktninghjelpen #nåkommeriallefalljegtilåsovegodtinatt