Dette er et spesielt innlegg. Et innlegg som krever en slags markering, og derfor gjør jeg det på billigst mulige måte, med en irriterende GIF-animasjon.

Dette er nemlig innlegg nummer 300 i denne bloggen. Det er 300. gang jeg trykker på lagre og publiser nederst på siden. Forrige innlegg var nummer 299 og neste innlegg vil bli nummer 301 når det kommer. Jeg har med andre ord gjort det 300 ganger. 300 innlegg hvor jeg enten har latt deg som leser denne bloggen få ta del i min hverdag, mine utfordringer på min vei ut av skapet, mine innestengte tanker og følelser, og… det der hvor innlegget faktisk inneholdt et innlegg.

Å slenge en irriterende tekst-animasjon i 3D opp i trynet på folk er kanskje ikke den beste måten å markere et jubileum. Men igjen, 300 er bare et tall, som virker spesielt fordi vi bruker ti-tallsystemet som vi bruker fordi vi har ti fingre. Hadde vi hatt åtte fingre hadde dette vært innlegg nummer 454. Og hva i all verden er så spesielt med 454 egentlig?

Men hvis alt går etter planen så vil innlegg 301 by på skikkelig god lesning. Men om det ikke går etter planen, så kommer jeg til å fortelle om det uansett og hva som eventuelt gikk galt.

Så takk for at du har holdt ut med bloggen i 300 innlegg, og takk for at du titter innom igjen i morgen for innlegg nummer 301.

#transkjønnet #transkjønnethet #jubileum #blogg #300 #454medåttetallsystemet