Så var dette kapittelet i min livshistorie avsluttet, og det er ikke med et smil om munnen jeg nå forlater min eks-kjærestes leilighet og flytter hjem til foreldrene mine igjen mens jeg ser etter et nytt sted å bo. Men livet blir ikke alltid slik man ser for seg.

Pappeskene har nå tatt oppstilling i det hjørnet hvor jeg tidligere poserte mang en gang for bilder til bloggen. Men nå er siste outfitbilde blitt delt fra denne leiligheten. Alle antrekkene mine er pakket ned sammen med resten av mine eiendeler og er i ferd med å fraktes til et nytt sted. Hvor det blir aner jeg ikke, men jeg håper jeg finner ut av det fort. For jeg kan ikke bli hos foreldrene mine særlig lenge. Det vil ødelegge meg.

Jeg takker min tidligere kjæreste for de to årene vi fikk, og det året vi bodde sammen. Hun har vært akkurat det jeg trengte i denne perioden og jeg tviler på at jeg hadde vært der jeg er i dag om det ikke hadde vært for henne. Derfor er det så surt at disse fine minnene nå blir ødelagt av måten forholdet ble avsluttet på, og at min tidligere kjæreste ikke har vært mer villig til å snakke med meg og samarbeide mer etter at det ble slutt, slik at denne overgangen hadde blitt mindre smertefull for oss begge. Jeg har fortsatt ikke sett henne siden den dagen hun dumpet meg for snart en måned siden, selv om jeg altså har oppholdt meg i hennes leilighet hele denne tiden.

Men jeg håper hun har det bra hvorhen hun nå er, og ønsker henne lykke til videre med livet sitt. For vi hadde det jo egentlig fint sammen den tiden det varte.

#samliv #forhold #samlivsbrudd #brudd #kjærlighetssorg #depresjon #angst #psykisk #helse #nextchapter #fastforward #jegvilvidere