Jeg blir like forvirret hver gang jeg ser på kalenderen. Har det virkelig bare gått en måned siden jeg flyttet hjem til foreldrene mine? Det føles som at jeg har vært her i en halv evighet minst. For det er noe med det at når man har blitt voksen og har bodd for seg selv i noen år, så er det ikke greit å flytte hjem på barnerommet igjen. Jeg er riktignok fast bestemt på at dette bare er midlertidig, og har derfor de fleste tingene mine fortsatt nedpakket i pappesker i kjellerboden.

Dessverre føles det da som at jeg har pakket bort selve livet mitt.

Alle jenteklærne mine ligger godt nedpakket et sted mellom alle de andre eskene, og dermed har jeg faktisk gått tilbake den siste måneden og gått fra å være deltidsjente til å bli heltidsgutt igjen. Jeg har ikke kledd meg som den jenta jeg føler meg som siden den dagen jeg utløste alarmen på Gina Tricot i begynnelsen av mai. Det er langt fra holdbart, og tapper meg selvsagt for energi jeg kunne trengt når jeg nå leter etter et sted å bo. Men som sagt tidligere så har ikke foreldrene mine helt klart å forstå dette med at jeg føler meg som en jente, selv om de nå vet det, og jeg tror ikke dette er riktig tidspunkt for meg å begynne å venne dem til tanken på at jeg er datteren deres. Det at jeg har flyttet hjem er jo en ganske stor omstilling for dem også, og det får være måte på hvor mye de skal være nødt til å venne seg til på en gang.

Derfor bruker jeg alt som er tilgjengelig av tid og krefter på å lete etter et nytt sted å bo, og siden eiendomsmarkedet er et mye villere sirkus enn dem Sophie Elise ikke liker plakatene til, så er det ikke nok krefter igjen når det kommer til å følge opp bloggen. Dette gir meg litt dårlig samvittighet siden dere har vært fantastiske i denne vanskelige tiden med lykkeønskningene deres. Jeg leser alt som kommer inn, men har som sagt ikke overskudd til å svare på mer enn en liten brøkdel av det. Likevel, jeg leser absolutt alt, og det blir satt pris på i en så stor grad at det faktisk er der jeg henter energien min nå om dagen.

Så la det gjerne fortsette å komme, sånn at jeg finner krefter til å fortsette å løpe fra visning til visning, og til slutt finne et sted hvor jeg kan igjen bli deltidsjente, og på sikt, heltidsjente. Og med deres gode hjelp er jeg sikker på å klare det!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lght #depresjon #angst #psykisk #helse #forhold #samliv #samlivsbrudd #ogdetvarnoklikegreitatdetbleslutt #strengttatt