Etter å ha gått nervøst rundt uten rent undertøy siden fredag og svettet så mye at jeg har forårsaket mildvær i Trøndelag, har det første intervjuet jeg noen gang har stilt opp i om bloggen min endelig blitt publisert på Adresseavisens nettmagasin trd.by i kveld.

For selv om det er over tre år siden jeg begynte å blogge om mitt liv som deltidsjente og veien ut av skapet, så føler jeg med dette virkelig legger hodet mitt på hoggestabben og synliggjør meg i lokalsamfunnet. Og det skremmer vettet av meg.

Ikke desto mindre: Katten er ute av sekken. Rent bortsett fra at det ikke var en katt denne gangen.

Men til å være mediedebuten min er det jo ikke den verste artikkelen å ta jomfruhinna med. Litt generell, men en fin og opplysende sak om meg og mitt, som potensielt bidrar til å skape åpenhet om det tabubelagte begrepet transkjønnethet og kanskje også narre noen lettlurte fjols vakre mennesker til å begynne å følge bloggen min og reisen min på veien mot å bli jente på heltid. For som jeg sier i artikkelen, så føles det realistisk at dette kan bli året jeg står frem.

Så får det bare være at jeg misliker bildet de valgte øverst i artikkelen. Men hei, det beviser kanskje bare at jeg virkelig er jente?

Les artikkelen hos trd.by her

PS! Jeg ga som kjent et annet intervju tidligere i dag, og det gikk etter min mening kjempebra! Men i og med at det var til en skoleoppgave får du nok sannsynligvis aldri lese dette. Beklager!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #blogg #hverdag #dennyehverdagenkanskje #adresseavisen #adressa #media #utvikling #utfordring #Trondheim #nåerjegspentpåforsettelsen #hvisjegtørsedenda