Så var det visst over. Dagen som av handelstanden har blitt markert som årets største handledag nærmer seg slutten, og det er på tide å foreta en vareopptelling. For jeg har jo sett flere bloggere begynne med dette allerede, og da kan jo ikke jeg være noe dårligere. Jeg tipper du sitter der forventningsfull nå og lurer på hvilke innkjøp jeg gjorde på årets Black Friday. Og sant og si så er jeg sjokkert over meg selv, for jeg gjorde faktisk bare et innkjøp…

Jepp! En hel teipdispenser med ekte 3M Scotch Magic teip! …hva? Synes ikke du dette ble spennende nok til et eget innlegg? Vel, kanskje du vil synes det blir mer interessant om jeg deler innkjøpet mitt fra flere forskjellige vinkler?

Ikke det? Nei, jeg er egentlig enig med deg, men det er virkelig alt jeg endte opp med i dag, og jeg skjønner ikke hvordan jeg greide det. For tro meg, dette er ikke for å være vanskelig at det ble slik som det ble, og jeg er litt skuffet over meg selv. Jeg prøvde virkelig. Jeg surfet forventningsfull gjennom flere nettbutikker, og pløyde gjennom katalog etter katalog på jakt etter tilbud jeg ikke kunne motstå.

Problemet var vel nettopp det, jeg kunne motstå dem, nettopp fordi jeg ikke følte jeg trengte noe av det jeg så, og da så jeg heller ikke noe poeng i å kjøpe det. Og det jeg faktisk følte jeg trengte eller hadde lyst på, det var selvsagt ikke på tilbud, og da ble det bare dumt å bruke penger på det på en sånn dag. Unntaket var faktisk denne engangs-dispenseren med teip fordi dette var noe jeg faktisk trengte nå med en gang og derfor ikke kunne vente til i morgen engang. Av grunner jeg kommer tilbake til her i bloggen.

Likevel er jeg mer imponert over meg selv enn skuffet. Jeg som vanligvis bruker å la meg rive med litt for lett når det er salg hos for eksempel Nelly.com. Hvordan klarte jeg å motstå kjøpepresset? Hvordan klarte jeg å kun ende opp med en teiprull til 29 kroner? Dette slår jo til og med gitarplektrene jeg endte opp med i fjor!

Så kanskje det faktum at jeg ikke lot meg rive med av salget er verdig et innlegg likevel?

Men er det virkelig over? Neida, noen klarer seg selvsagt ikke med bare en dag så salget fortsetter visst utover morgendagen. Men jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe så veldig mye mer da.

#shopping #innkjøp #blackfriday #teip #jegtarav #ogmåtstår #kjøpepress #laresistance