Det er bare noen uker siden jeg var i London. Jeg fikk shoppet litt der, men tydeligvis ikke nok. For ikke før er jeg kommet hjem, så sitter jeg og surfer meg gjennom den ene nettbutikken etter den andre på jakt etter nye tilskudd til den stadig voksende garderoben min. For i takt med at jeg blir modigere og begynner å våge meg mer ut som jente, så trenger jeg også mer å ha på meg. For det er kjedelig å måtte ha på seg det samme hele tiden.

Som om det har vært noe problem på en stund.

Jeg offentliggjorde i forrige innlegg at jeg har fjernet ikke-ordet «outfit» fra denne bloggen og erstattet det med «antrekk». Jeg sliter med å finne et naturlig substitutt for moteordet «wants», for jeg føler at det norske ordet «ønsker» er forbeholdt bursdag og jul, og begge deler er begivenheter som finner sted ved slutten av året. I alle fall i mitt tilfelle. Så mens jeg fortsatt leter etter et verdig erstatningsord, her er mine «wants» akkurat nå.


1. Av en eller annen grunn har jeg den siste tiden hatt lyst på en hvit jakke, uten at jeg vet hvorfor. For de som kjenner meg godt vet at det ikke er meg i det hele tatt. Jeg er jo mye mer en rockejente, og derfor er svart skinn eller blå denim mer meg. Men i det siste har jeg hatt lyst til å ha større variasjon, og av en eller annen grunn har jeg altså hatt lyst på en hvit jakke. Selv om det finnes så utrolig mange andre farger der ute. Kanskje det er på grunn av nøytraliteten? Uansett, akkurat denne falt i smak på grunn av fasongen. At den kuttes i midjen er bare et pluss da dette er med på å fremheve midjen min. Se jakken her

2. Jeg elsker a-linekjoler! De har rett og slett det perfekte snittet for min kropp, og akkurat denne falt i smak fordi den svarte fargen kombinert med de hvite blomstene gjør den både søt og rocka på en gang. Kjæresten min nikket også bifallende og sa at den måtte jeg kjøpe, da jeg surfet innom Nelly og fant den for et par dager siden. Se kjolen her

3. Jeg elsker a-linekjoler! Og ja, jeg vet jeg gjentar meg selv her, men jeg falt veldig for blomstermotivet. Den er kanskje ikke like rocka som den forrige på lista, men med hjelp av enten en skinnjakke eller en blå denimjakke så vil dette bli et tøft, rocka og feminint antrekk. Kan også pyntes med et fargerikt skjerf eller halskjede. Se kjolen her

4. Jeg elsker… ah, du har fått det med deg nå. Denne er kanskje ikke like glamorøs som de to andre kjolene på lista, men mulighetene er dessto større. Den kan lett pyntes opp med det riktige tilbehøret og likevel fremstå som et naturlig hverdagsantrekk. Og er det noe jeg trenger, så er det hverdagsantrekk. Jeg har vært litt for glad i å kjøpe penkjoler som jeg aldri får brukt, fordi det ikke finnes nok anledninger i løpet av et kalenderår… Se kjolen her

5. Jeg trenger nye ballerinaer. Nesten desperat. Jeg har et par svarte ballerinaer allerede, men de ble kjøpt for snart to år siden og har trasket adskillige kilometer siden da, og jeg er i ferd med å tråkke gjennom sålen snart. Den gjennomsnittlige rosablogger har tross alt kjøpt fjorten par ballerinaer i løpet av den tiden jeg har hatt mine, så da fortjener jeg vel noen nye, synes du ikke? Se skoene her

Så… dette er hva jeg har lyst på akkurat nå. Ser du noe du likte? Noe du tror jeg vil kle? Eller noe du mener jeg jeg bør styre unna så best jeg kan?

Del det med meg i kommentarfeltet!

#transkjønnet #transkjønnethet #lhbt #lgbt #skeiv #shopping #mote #wants #antrekk #outfit #æsjmoteord