Jeg hadde et lite ærend i byen i morgentimene i dag, noe jeg fikk gjort unna temmelig raskt og synes derfor jeg kunne bruke litt tid på å se litt rundt i klesbutikkene når jeg likevel hadde tatt turen inn til sentrum. De lærde strides nok om hvor lurt det var, for selv om lommeboka og visakortet fikk gjennomgå og derfor har dannet en duo hvor de fremfører triste bluesballader, så er jeg dessto mer fornøyd. For ikke bare fikk jeg nye plagg tilført i garderoben, men det var i tillegg plagg jeg egentlig trengte i jakten min på en mer hverdagslig stil.

For det er jo ingen hemmelighet at jeg er litt for flink til å kjøpe kjoler og skjørt, mens overdeler til skjørtene mine har jeg ikke så mange av. Men det fikk jeg handlet inn i dag, og jeg er ganske fornøyd med fangsten.


Nå som QI med Stephen Fry i spissen har avslørt at det slett ikke er vertikale striper, men horisontale striper, som virker slankende, har jeg selvsagt gått til innkjøp av en svart genser med tynne hvite striper. Horisontale såklart. Så da var det vel bare å ta den på og gå på vekta…?


Det faktum at jeg nå har kjøpt min tredje Batman-topp er kanskje ikke en så stor overraskelse. Men hadde du satt penger på at jeg kom til å kjøpe den i hvitt hadde du sikkert vært rik nå. For jeg er overrasket selv. Men de hadde den kun i hvitt, og jeg synes den var veldig tøff. Så da fikk det bare bli sånn. Nananananananana BATMAN!


Helt siden jeg for halvannen uke siden lånte en prikkete topp av kjæresten min for å posere til et outfitbilde har jeg visst at jeg måtte ha en prikkete topp selv. Så da jeg så en utenfor Bikbok i dag var jeg rask med å plukke den ned fra stativet og gå inn i butikken for å betale. Jeg fikk til og med rabatt fordi jenta i disken klarte å lage et hull i den da hun tok av alarmen. Men jeg bryr meg ikke. Hullet er knapt synlig, så jeg er fornøyd med å ha sluppet unna med 89 kroner i stedet for 99.


…og jada jada, så ble det en kjole også. Men den var så tøff at jeg kunne ikke la være, og jeg unnskylder meg med at dette er en sånn type kjole som fint kan brukes til hverdags. Om den hadde passet såklart, for det gjorde den ikke, selv om den var merket med 40 som er det jeg bruker. Så jeg må tilbake på H&M og se om jeg finner den i størrelse tipi en annen dag. Der har jeg igjen for å ikke bruke prøverommet, men som jeg har skrevet tidligere er det litt utfordrende å prøve jenteklær i prøverommene når alle ser på deg som gutt. Så når det er lørdag og mye folk i byen, på tross av OL, og akkurat denne H&M-avdelingen bygger om prøverommene sine så det er mer innsyn dit enn det pleier å være så droppet jeg det denne gangen.

Alt i alt ganske fornøyd med kjøpene og jeg har i ettermiddag lekt meg litt med å sette sammen nye antrekk med de nye innkjøpene og det jeg måtte ha i skapet fra før. Og jeg fikk en del ganske fine resultater. Men fordi kjæresten min er borte i kveld og jeg derfor er hjemme alene, så blir du pent nødt til å vente. Men jeg ser frem til å vise hva jeg har klart å trylle sammen.

Hva synes du om innkjøpene mine?

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #innkjøp #shopping #mote #antrekk #outfit #manufaktur #klær #tekstilertilåhapåkroppen