Så var det visst på tide med en ny utvidelse av skoparken. Denne gangen var jeg på jakt etter et par sko som var litt casual, i den forstand at jeg ville ha noe litt fint som jeg kan ha til hverdags som er litt finere enn et par ballerinaer, men ikke så pyntet som for eksempel et par pumps. En slags mellomting om du vil, som kan funke bra sammen med en kort sommerkjole på for eksempel et kafébesøk med venninnene i finværet. Jeg endte opp med disse skoene fra Anna Field.
Skoene satt perfekt på foten min, noe som alltid er godt gjort med mine brede mannsføtter. De var såpass behagelige å ha på at det ikke er umulig at jeg tester dem allerede i løpet av denne helgen.

Hva synes du om de nye skoene mine?

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #antrekk #outfit #mote #shopping #sko #annafield #sommer #hverdag