Da jeg bladde gjennom bildene på mobilen min i går oppdaget jeg at jeg hadde bilder som jeg ikke har delt ennå fra turen til London for snart en måned siden. Riktignok bare bilder av mat, siden det er dette jeg stort sett tar med mobilen, men siden jeg likevel føler dette er en viktig del av reiseopplevelsen, hvorfor ikke dele disse bildene nå?

Jeg har allerede fortalt om besøket på Gourmet Burger Kitchen da mamma tok bilde av meg som jente. Men hva med resten?


Selv om det kanskje ikke var så stor variasjon rundt de sju ulike middagsrettene som ble inntatt i løpet av uka i det britiske øyriket, så er det vel ingen tvil om at jeg prioriterte å kose meg fremfor å telle kalorier. Særlig fordi jeg ikke betalte for et eneste måltid selv under hele turen, med unntak av en pizzabit i Camden Market den femte dagen. For der var nemlig ikke foreldrene mine med…

Så kanskje dette innlegget burde vært merket som sponset?

Men om jeg skal oppsummere tror jeg at burgeren på Gourmet Burger Kitchen havner på førsteplass, med fish ‘n’ chips-en tett bak, og gnocchien fra Brick Lane på tredjeplass. Sånn sett er jeg ganske fornøyd med meg selv, som jo prøver å spise vegetarisk minst 1-2 ganger i uka, klarte å få inn et vegetarmåltid i løpet av en uke hvor egoismen og egen velvære sto i fokus.

Så du noe her som fristet?

#London #England #UK #reise #høst #mat #middag #vifirehaddevanskeligforåblienige #særligpappa