Helt siden den sommeren jeg fortalte om i går, da jeg oppdaget at jeg ville være jente, har denne årstiden vært noe utfordrende. Overalt har jentene trukket inn i de fine sommerkjolene sine, og jeg har stått på sidelinjen og vært misunnelig fordi jeg er født som gutt, og derfor ikke har turt å gjøre det samme. Mine sommerkjoler fikk aldri lufte seg, fordi jeg aldri fant motet til å bruke dem noe annet sted enn innendørs i trygge omgivelser bak lukkede gardiner.

Men denne sommeren skulle bli vendepunktet. Etter så mange år i skjul, klarte jeg endelig å gå ut i nabolaget på kortere turer kledd som jente, og prøvde å utfordre meg selv så ofte jeg kunne i løpet av sommeren. Både for at det skulle bli enklere å gå lenger neste gang, og selvsagt – for å nyte finværet som den jenta jeg ønsker å være. Og siden sommeren 2014 var en varm og god sommer, fikk jeg luftet ganske mange antrekk…


Så håper jeg at jeg ikke var med på å få noen andre i tilsvarende situasjon til å føle misunnelse…

#transkjønnet #transkjønnethet #skeiv #lhbt #lgbt #antrekk #outfit #mote #shopping #sommer #sol #hverdag #Trondheim #rosablogg ?