Jeg skulle ønske jeg var jente. Det hadde nemlig gjort den der ønskelista til jul mye lettere å fylle ut, for det er jo mye jeg har lyst på. Men fordi jeg er født som gutt og bare lever som jente i det skjulte må jeg holde disse ønskene unna ønskelista. Derfor blir ønskelista også temmelig kort.

Men deg, min kjære leser, stoler jeg akkurat nok på til å dele den hemmelige delen av ønskelista mi med. Så her er hva jeg hadde ført opp på ønskelista mi om jeg hadde kunnet.


1. og 2. Da jeg var i London tidligere i høst fikk jeg en ny favorittbutikk, nemlig Dorothy Perkins. De innehar nemlig et rikt utvalg av stilige hverdagskjoler som passer kroppen min perfekt. Jeg har derfor plukket ut to kjoler fra deres sortiment. Den ene er med et feminint blomstermotiv, men siden den er i svart blir det likevel ikke så sukkersøtt. Den andre er ensfarget og lilla, for hallo, jeg elsker lilla. Se kjolene HER og HER.

3. og 4. Et kort svart skjørt kan brukes til de fleste anledninger, og er derfor kjekt å ha. Likevel slo det meg at selv om jeg har noen svarte skjørt, er de alle ganske tettsittende, noe som ikke alltid er like passende. Jeg trenger derfor et skjørt som svinger litt utover, og har plukket ut to skjørt av denne varianten. Hvorfor to? Fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for hvilket jeg likte best. Se skjørtene HER og HER.

5. Jeg fant denne toppen på H&M og falt for den med en gang. Snittet over skulderpartiet og den høye utringningen gjør at de brede manneskuldrene mine dempes, og som en liten bonus gjør draperingen under utringningen av brystene mine virker større. Selvsagt må den føres opp på ønskelista.Se toppen HER.

6. Jeg skrev nettopp et innlegg om at jeg jaktet på vintersko. I løpet av denne jakten fant jeg et par støvletter som jeg ble forelsket i, men som jeg selvsagt ikke kunne kjøpe til det formålet, for om jeg hadde beveget meg over isen i de der, hadde Bambi sett ut som Brian Boitano i sammenligning. Men de er jo så utrolig tøffe! Derfor fører jeg dem opp på ønskelista som et supplement til de vinterskoene jeg endte opp med å kjøpe. Se støvlettene HER.

Sjansen for at noe av dette havner under grana i en pakke med mitt navn på er omtrent like stor som at jeg vinner nobelprisen i litteratur for denne bloggen. Det vet jeg. Men jeg lar ikke dette stoppe meg fra å føre det opp på denne urealistiske ønskelista mi.

Så får jeg igjen undres på hvordan jeg skal klare å bruke opp alle gavekortene jeg får på bøker og audiovisuell underholdning før de går ut om et år.

#transkjønnet #transkjønnethet #julegave #juleønske #ønskeliste #mote #klær #urealistisk #allihavetodoisdream