Jeg har blitt utfordret! For etter at noen venninner hadde satt opp liste over damer de kunne blitt lesbiske for, ble jeg spurt om hvem jeg hadde plassert på min liste. Men nå er det engang sånn at jeg allerede er lesbisk, og dermed ville en slik liste bli temmelig meningsløs. Derfor ble jeg utfordret til å lage en liste over mannfolk jeg kunne bli hetero for. Kriteriet for å komme på lista var ganske enkelt at jeg hadde svart ja om en av disse møtte opp på døra mi med røde roser og ba meg ut på date. Oppgaven skulle likevel vise seg å være ganske vanskelig, og heldigvis fikk jeg lov å begrense lista til bare tre personer.

Dermed, bare noen få dager etter at jeg diskuterte feminisme og langet ut mot Kvinnefronten her i bloggen min, passer det vel utmerket med litt mannlig objektivisering, gjør det ikke? Så her er de, de tre (u)heldige utvalgte jeg kunne blitt hetero for.

Førsteplassen går til frontmannen i det svenske progmetal-bandet Seventh Wonder. Han er riktignok mer kjent som vokalisten i amerikanske Kamelot, men på det tidspunktet jeg oppdaget navnet Tommy Karevik var han fortsatt kun medlem av Seventh Wonder, og Kamelot ble frontet av nordmannen Roy Kahn. Dessuten misliker jeg at Karevik gikk bort fra imaget med tredagerskjegg da han begynte i Kamelot, og gikk over til en pornostripe fra undersiden av leppa og nedover haka, som om han prøvde å etterligne sin forgjenger Kahn, og når musikken til Kamelot ikke lenger tiltaler meg, så er det som vokalist i Seventh Wonder Karevik har fått min oppmerksomhet. Det gjorde det også vanskelig å finne bilder til dette innlegget, da nesten alle bildene jeg fant var fra de siste årenes turnering med Kamelot. Og dude, ingen over fjorten kler den emostilen.

Så i tillegg til en guddommelig stemme har han en karisma av de sjeldne, som jeg dessverre ikke føler kommer til sin fulle rett i fotografier av ham. Men ta en titt på musikkvideoen til Seventh Wonders «Alley Cat» og du skjønner kanskje hva jeg mener. Men det er på konseptalbumet «Mercy Falls» av samme band at han virkelig viser hva han er god for, og stemmen hans får meg alltid til å gråte når jeg kommer til «One Last Goodbye».

Og forresten, så er han også brannmann. Trenger jeg si mer?

Rosenborgs giftige høyreving med den farlige venstrefoten er en av grunnene til at Rosenborg har vært en klubb å regne med denne sesongen, særlig i vår. Etter sommeren har han ikke vært like synlig, men det er jeg villig til å se mellom fingrene på når jeg minnes de fantastiske målene han har satt inn på frispark i år, noe som også har gitt ham oppmerksomhet fra andre klubber ute i Europa. Derfor gleder det meg at Helland foreløpig ser ut til å være lojal til klubben i mitt hjerte. Hans evne til å levere munnrappe kommentarer til pressen gjør ham også til den sårt etterlengtede profilen vi har manglet i klubben siden Mini Jakobsen la opp for hele femten år siden, han som gir alt for klubben, og som motstanderne elsker å hate.

Han mister riktignok noen poeng da han før valget gikk ut i pressen og støttet Trondheimsordfører Rita Ottervik (AP), og jeg prøver å ikke bruke mot ham at han er fra Kyrksæterøra, Trøndelags ytterste ytterkant. Du vet, dit de snakket om å sende Mullah Krekar.

Men fristelsen blir for stor…

Her føler jeg egentlig ikke at jeg trenger å si så veldig mye. Han var fantastisk som Starlord i Guardians of the Galaxy med sin «gi faen»-attitude, og så var han faen meg dinosaurtrener i Jurassic World like etterpå? Og når det i tillegg går rykter om at han er den neste Indiana Jones også, da er det vel ikke mye å si. Jeg velger å sitere min venninne Tonje på denne: «Om ikke du tar ham, så gjør jeg det». Dukker han opp med røde roser på døra mi, tar det nok ikke mange sekundene før jeg har funnet veien inn i en kjole og er klar til å dra.

Stort minus at han er gift, og at han ikke er dinosaurtrener på ordentlig. Men likevel, så utrolig rått!

Og med dette var det på tide å forlate denne fantasien og begynne å se på damer igjen. Men det var ganske moro så lenge det varte, synes du ikke?

Hvem hadde du kunnet skifte fil for? Fortell meg i kommentarfeltet mitt!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lgbt #lhbt #lesbisk #mannlig #objektivisering #kjønn #kjønnsroller #liste #hot #celebrities #kjendiser #crush #somiknuse ? #hvorforerdetblittsynonymtmedforelskelseegentlig ? #girikkemening #huff …