Tidligere i dag skrev jeg om hvordan haka mi traff gulvet da jeg fant en kjole på Nelly.com til bare 39 kroner, og som i tillegg faktisk så ganske bra ut. Innlegget har blitt likt og delt flere ganger i sosiale medier i dag, og selv om jeg altså la ved link har jeg blitt kontaktet av flere som også ønsker å kjøpe denne kjolen, og som derfor lurte på hvor de kunne finne den.

Men om de prøver å følge denne linken nå vil de bli møtt av dette:

Skjermdump: Nelly.com

Utsolgt. Kjolen som var tilgjengelig i alle størrelser da jeg postet innlegget i morges er nå revet vekk fra hyllene etter omtalen her i bloggen min. Vi får med andre ord aldri svaret på om det var en bug i systemet til Nelly.com som oppga feil pris, eller om det virkelig kostet 39 kroner.

Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si, annet enn at det er utrolig gøy å se at min omtale av et klesplagg faktisk har en viss påvirkningskraft i forhold til salg.

Samt at ordet «trendsetter» nå klinger utrolig godt.

#hverdag #blogg #rosablogg #mote #fashion #shopping #innkjøp #nelly #trendsetter #moteikon #megalomani