Jubelen sto i taket da jeg i 12-tiden i går mottok mail med invitasjon til etterpåfesten til årets Vixen Blog Awards. Det vil si, den ville gjort det hadde det ikke vært for at jeg var på jobb og de jeg jobber med ikke vet at jeg blogger om mitt hemmelige liv som transkjønnet. Så da var det bare å se etter billige flybilletter og hotellrom når jeg kom hjem. Men da kom også nedturen…

Siden jeg hadde en så fantastisk kveld på fjorårets Vixen Blog Awards, har jeg siden da håpet i det lengste på at jeg skulle klare å komme meg med i år også. Men tiden gikk jo, og på tross av forsøk på å kontakte arrangørene fikk jeg ikke noe svar. Da vi entret 2016 var det bare to uker igjen til den store kvelden, og jeg hadde fortsatt ikke hørt noe. Så jeg ga vel mer eller mindre opp håpet på at jeg i år skulle få være med på festen med bloggkollegene som en av jentene.

Så kom det plutselig en mail med invitasjon for meg og en venn dumpende i mailboksen min i går rundt lunsjtider, og jeg hadde lyst til å juble høyt, men droppet det fordi jeg ikke hadde kunnet forklare dette plutselige gledesutbruddet for kollegene mine, som foreløpig ikke vet om verken denne bloggen eller at jeg er transkjønnet. Riktignok fikk jeg bare invitasjon til etterpåfesten fordi årets utdeling kommer til å skje på et intimt arrangement med bare semifinalistene og pressen tilstede, men siden etterpåfesten i følge invitasjonen begynner så tidlig som ni på kvelden, er det tydeligvis der det foregår. Da henger jeg ikke med nebbet av den grunn.

Men med bare ni dager igjen var tiden knapp, og straks jeg kom hjem begynte jeg å surfe nettet etter billige billetter fra Trondheim til Oslo, og ikke minst billig overnatting. Dessverre ble det som jeg fryktet. Fordi det er så kort tid igjen var de fleste tilbudene og billigbillettene borte, og siden jeg har blitt alene siden i fjor er også økonomien min blitt mye trangere.

Jeg har rett og slett ikke råd til å dra!

Likevel gir jeg ikke opp helt ennå, selv om jeg igjen prøver å komme meg over skuffelsen som jo ble mye større nå som jeg så overraskende faktisk fikk en invitasjon. For kanskje dukker det opp en mulighet likevel som jeg har oversett. Men slik det ser ut akkurat nå så må de klare å holde festen uten meg.

Men det klarer de sikkert utmerket.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #vixen #blogawards #vba #utfordring #økonomi #billigeflybillettersøkes #togogsåfordensaksskyld #menjegharikkegittoppennå