Nå har jeg prøvd i flere timer å skrive et blogginnlegg om gårdagens trafikklysfest på Me Nightclub i Trondheim, noe som føles som en umulig oppgave. Det eneste jeg kommer på som er verdt å nevne er at jeg ikke hadde noen grunn til å være bekymret for om t-skjorta mi var grønn nok. Vi fikk nemlig utlevert armbånd i form av glowsticks ved ankomst, så det var lett å se hvem som var rød, gul eller grønn.

Praktisk og genialt av arrangøren, javisst, men nok til å fylle et blogginnlegg?

Men det betyr ikke at det var en innholdsløs kveld, snarere tvert i mot. Ikke ble jeg sittende sjenert og alene hele kvelden og være tilskuere til at alle andre sosialiserte heller. Noen timer før festen begynte ble jeg kontaktet av Kristin, som jeg kjenner litt gjennom en kjønnsmangfoldsgruppe jeg var på to møter i for flere år siden. Hun sa hun hadde sett jeg skulle dra og lurte om vi skulle dra sammen. Hvorfor ikke, tenkte jeg, og sånn ble det.

Utover det skjedde det lite eller ingenting jeg føler det er verdt å nevne. Vi kom utover kvelden i prat med noen hyggelige damer som inviterte oss begge tilbake til Me for Eurovision-fest klokken ni i kveld. Jeg sa jeg skulle tenke på det, men i dag kjenner jeg at joggebuksa, sofaen og ferdigpizza frister mer, så da utgår dette. Selv om det kunne vært hyggelig å følge opp og kanskje gjøre seg nye bekjentskaper.

Reprise på gårdagens antrekk – for de som ikke så det i bloggen i går. Foto: Silje H. Smestad

Dersom denne ikke-rapporten virker negativ, så er det vel først og fremst fordi jeg har brukt flere timer på å skrive et blogginnlegg om en kveld på byen hvor det egentlig ikke skjedde noe som er spennende nok til å nevne i en festrapport, og den eneste grunnen til at jeg fortsetter å prøve er at jeg vet jeg har lesere som gjerne vil vite hvordan det gikk. Da overskygger nok frustrasjonen min det faktum at jeg hadde det trivelig i går, og at jeg er veldig glad for at jeg dro.

For selv om kvelden kanskje ikke var spennende, kan det være like greit om kvelden bare er hyggelig også.

Skal du se Eurovision-finalen i kveld, og i så fall hvor?