Det er sommer, og jeg sitter her ved tastaturet og skriver i bloggen, iført en t-skjorte det står «London» på. Denne t-skjorten kjøpte jeg, ikke overraskende, i en av mine absolutte favorittbyer på denne planeten, nemlig Storbritannias hovedstad. Byen jeg har besøkt tre ganger i løpet av de snart tre årene denne bloggen har eksistert. Jeg skulle gjerne tatt en ny tur, for der føler jeg meg trygg. Der kan jeg gå rundt kledd som jente uten at noen bryr seg. Der kan jeg være meg selv og bli godtatt for det.

Men jeg tviler på at det blir opprettet en kategori med navnet «London 2015» i menyen til høyre for denne teksten. Etter samlivsbruddet for to måneder siden mistet jeg det faste reisefølget mitt, og det er egentlig ingen andre jeg føler det er naturlig å spørre om å bli med. Det gjør det hele litt vanskelig, for litt av moroa med en slik tur er vel strengt tatt å ha noen å dele opplevelsene med?

Likevel, jeg har jo bevist nå gjennom tre besøk til metropolen ved Themsens bredder at jeg klarer fint å vise meg offentlig som jente der. Det er ikke noen utfordring lenger. Så kanskje dette betyr at jeg må se etter nye utfordringer andre steder?

Vel jo, det kan være noe i det. Men London er fortsatt en av mine absolutte favorittbyer på denne planeten.

Så London – jeg vil tilbake igjen!

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #reise #London #England #Storbritannia #utfordring #psykisk #helse #depresjon #angst #paranoia #ikkeiLondonnei !