Da er vi klare. Koffertene er pakket og passet ligger klart på innelomma. I dag skal kjæresten min og jeg legge ut på vår andre jentetur sammen til vår felles favorittby London. Nok en gang skal vi vandre rundt med store øyne på Camden Market. Nok en gang skal vi gå amok hos Primark og Dorothy Perkins. Og nok en gang skal jeg benytte anledningen av å være i en storby hvor ingen kjenner meg til å være den jeg vil være, og gå rundt i Londons gater i kjoler og høye hæler. Som en jente.

Som tidligere har jeg tatt med meg laptopen min på turen, og håper å kunne gi deg reiserapporter underveis. Men i og med at vi bare skal være der i fire dager denne gangen, og ikke en uke som sist, sier det seg selv at tiden vi har til rådighet er ganske dyrebar. I tillegg har laptopen min begynt å signalisere at den er sliten og lei, og har det med å henge seg opp når det gjelder, noe som gjør blogging, og ikke minst den tilhørende bilderedigeringen, ganske tidkrevende.


Et av bildene kjæresten min tok i London Eye i september i fjor. Trykk på bildet for å se det i større format.

Men jeg skal forsøke å holde deg oppdatert underveis. Så jeg håper du titter innom de neste dagene.

Vi gleder oss villt!

#transkjønnet #transkjønnethet #lhbt #skeiv #reise #London #shopping