Så var det klart for vår tredje dag i London, og vi følte for å shoppe litt til, og med berømte Oxford Street like i nærheten av hotellet måtte vi jo selvsagt dit for å se. Og det gjorde vi. Men konklusjonen ble satt temmelig raskt: Oxford Street på en lørdag er for sadomachosister. Jeg takler nok folkemengder i langt større grad enn bygdejenta jeg reiser sammen med (jeg får sikkert juling av henne etter å ha kalt henne det), men det er ikke gøy å shoppe i kø. Det eneste jeg kjøpte på en hele dagen var litt sminke på Topshop fordi jeg merket i går morges at det begynte å bli litt lite igjen av enkelte utvalgte artikler. Topshop var forresten en usedvanlig kjedelig butikk etter hva jeg har hørt på forhånd.

Men det som skulle bli en dag for avslapning endte opp med det motsatte, og vi var begge utslitte da vi returnerte til hotellet noen timer senere. Der ble vi liggende så lenge at vi ikke kom oss ut før like før restaurantene i området stengte, men vi fant en italiensk restaurant like ved hvor vi fikk komme inn og spise oss ferdig selv om de begynte rengjøringen og ta oppgjøret mens vi satt der. Veldig koselig sted med god mat og hyggelig betjening, men i skrivende stund er jeg ikke i stand til å huske hva det het dessverre. Anbefalingen får komme senere.

Igjen var jeg kledd som jente hele tiden, og det slo meg at jeg ikke har vært utendørs som gutt siden den første dagen. Og igjen, flere av selgerne jeg snakket med i Oxford Street omtalte meg som jente. På Topshop fikk jeg også hjelp med å finne riktig foundation til huden min, uten at det føltes unaturlig på noen som helst måte. Jeg liker London!

Men over til gårdagens outfit. Dette er hva jeg hadde på meg i Oxford Street og da vi besøkte den italienske restauranten i går. Liker virkelig dette antrekket, men jeg liker ikke den latterlige poseringen min. Jeg må lære meg å slutte å gjøre meg til på den måten.


Topp fra H&M, skjørt fra Vero Moda og skjerf fra Glitter. Og har du fulgt med de siste dagene i denne bloggen så vet du at jakken er fra Cubus og skoene fra Nelly.com. Byttet ut skoene med et par sorte pumps da vi gikk til restauranten, og det drepte føttene mine som var slitne etter å gå så mye i utgangspunktet. En av baksidene med å være jente, helt klart.

Titt innom igjen i morgen for dag 4!