Jeg har aldri hatt for vane å feire Halloween, og i den grad jeg markerer høytiden så er det ved å trekke for gardinene og late som om jeg ikke er hjemme når tiggerungene kommer med søppelsekkene de håper å fylle opp i løpet av kvelden slik at de kan bestå opptaksprøven til diabetikerforbundet. Det eneste er, som jeg har uttrykt skuffelse over tidligere, at jeg ikke får sett «The Ninth Gate», som er en av mine favorittfilmer, på Halloween i år siden jeg kun har den på blu-ray og eksen stakk av med blu-rayspilleren etter at det ble slutt mellom oss. Fornuftig i og med at den var hennes i utgangspunktet.

Men nå har det likevel skjedd noe som gjør at jeg er opptatt hele denne helgen, og egentlig har jeg ikke tid til å skrive dette innlegget engang, men noe må jeg da gi leserne mine på Halloween. Så hva om jeg deler videoen til det som for øyeblikket er min favorittlåt, «Wo sind die clowns?» av Saltatio Mortis?

For bisarr som den er, så passer den jo veldig godt til Halloween-høytiden, og man kan jo si hva man vil om bandets valg av image, men er du redd for klovner fra før, så tror jeg ikke Sophie Elise trenger å rive ned flere plakater for å hindre deg fra å oppsøke sirkusteltet frivillig.

Men virkelig, denne låta har blitt spilt en del hjemme hos meg i det siste mens jeg har jobbet med nye prosjekter jeg ikke kan snakke høyt om, og jeg elsker virkelig bruken av sekkepipe og dreielire sammen med de tunge gitarene. Hvor mange metalband kan du komme på som bruker slike instrumenter? Vel, ganske mange faktisk, og det sære er at alle jeg kommer på synger på tysk.

Så, jeg må bare løpe videre, og det kan hende morgendagens innlegg kommer veldig sent. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å få ferdig noe til i morgen tidlig slik jeg pleier å gjøre. Vi snakkes i alle fall!

Hva synes du om låta? Ble du reddere for klovner etter å ha sett videoen? Hvordan har du tenkt å markere dagen?

#Halloween #oktober #musikk #heavy #metal #sekkepipe #dreielire #gitar #fuzz #jegeralleredeutslitt #sådetteblirentøffhelg #mendeterverdtdet #ogwosinddieclownserfaktisketgodtspørsmål #forhvorERklovnene ? #jegtrengerålelitt …