Når jeg skriver dette sent søndag kveld er jeg på vei til å legge meg. Jeg er sykt sliten etter en noe stressende uke, samtidig som tankene mine flyr overalt og nekter å samle seg. Hadde det ikke vært for smarttelefon og YouTube hadde jeg neppe klart å koble av og dermed hatt noen som helst sjanse til å sove i natt.

For det er i løpet av den kommende uka det skjer. Sjefen og jeg har sammen satt av noen timer en dag hvor alle mine kolleger skal samles, og da skal jeg fortelle dem det. At jeg ikke er den gutten de har trodd. At jeg er transkjønnet og føler meg som jente.

Selv om kollegene mine er utrolig kule, og jeg tror de vil ta det pent, så er nervøs bare fornavnet.

I tillegg har jeg satt meg selv enda en utfordring til neste helg som jeg håper at jeg klarer å gjennomføre. For uten å si hva det er, kan jeg si at det er noe jeg har hatt lyst til i lang tid, og når det nå ligger til rette for det så håper jeg at jeg klarer å gjennomføre.

Når helga kommer er det også blitt september og høst, og i løpet av den første høstmåneden har jeg noe jeg akkurat nå nærmest føler er alle utfordringers mor. Så det er kanskje ikke så rart at tankene mine ikke vil samle seg og flyr overalt.

Men det skal nok gå bra. Selv om det føles veldig tungt akkurat når det skjer, vil jeg føle meg mye bedre etterpå.

#transkjønnet #transkjønnethet #trans #skeiv #lhbt #lgbt #utfordring #utvikling #psykisk #helse #angst #depresjon #brrr