Gårdagens julehandel med pappa og søsteren min gikk raskt og smertefritt for seg, og dermed er siste gave kjøpt og pakket inn, og absolutt alle førjulsforberedelsene unnagjort. Dermed kan jeg bare sette meg tilbake og kjenne julestemningen komme krypende ved å spille litt julemusikk. Skjønt, de mest tradisjonelle julesangene, i alle fall fra et norsk ståsted, lar jeg få være i fred…

The Pogues – Fairytale of New York

Mike Oldfield – In Dulci Jubilo (jeg synger julekvad)

Katherine Jenkins – O come o come Emmanuel

…for ikke skjønner jeg hvorfor vi her i Norge tviholder på nitriste salmer som «Jeg er så glad hver julekveld», og det der barnet som er født i Betlehem, når det faktisk finnes så mye bra julesanger der ute. Men det er mulig det bare er jeg som er vanskelig. Som vanlig…

Har du noen julefavoritter? Del dem gjerne med meg i kommentarfeltet mitt, så skal vi se om vi sammen kan lokke på julestemningen!

#jul #desember #julemusikk #julesang #julesanger #julestemning #lillejulaften #vinter #jegkanikkefåsagthvormyejeghateretbarnerfødtibetlehem #forennitristsang #fysj