/Konkurransen er avsluttet!

Så var det den tiden av året igjen hvor jeg poserer med digitale gresskarlykter og hodeskaller på en photoshoppet kirkegård, alt for å være snill og skremme vettet av deg samtidig.

For jammen er det ikke Halloween om en uke, og siden du gjorde deg ferdig med selve festingen helgen i forveien og du denne tirsdagen sitter i mørket for å late som om du ikke er hjemme når snørrungene går tiggerunden sin, trenger du noe å fylle disse timene med. En film for eksempel.

Det er det jeg nå skal hjelpe deg med!

Alt du trenger å gjøre er å skrive en kommentar som sier at du er med, samt legge igjen e-postadressen din så jeg kan kontakte deg om du vinner, og så er du faktisk med i trekningen av denne grøsseren:

En ukjent kvinne blir funnet drept i en småby i Virginia. Samtidig begynner fryktelige og uforklarlige hendelser å hjemsøke eierne av likhuset pålagt å utføre obduksjonen.

The Autopsy of Jane Doe er regissert av nordmannen André Øvredal («Trolljegeren»), og fikk terningkast fem fra både Aftenposten, Dagsavisen og NRK P3 da den hadde premiere på norske kinoer i januar i år. Selv mesteren av skrekklitteratur Stephen King har latt seg begeistre og sier «Watch it, but not alone». Dermed har du som vinner virkelig noe å se frem til!

Konkurransen er åpen til torsdag 26. oktober klokken 23:59. Vinner trekkes og kontaktes neste morgen.

Men ikke nok med det…

…for jeg klarer jo ikke å styre meg og lover å legge med litt Halloween-godteri til premien også, hvis bloggens facebookside, som i dette øyeblikk har 586 følgere, i det konkurransen avsluttes teller 600 sjeler eller mer. Jeg lover å være raus og gå fullstendig bananas i smågodthyllene for din skyld skulle vi nå dette målet!

Konkurransen er åpnet!

…hva venter du på? Skriv at du er med nå!

Premien er som vanlig 100% ikke-sponset og spanderes av egen lomme som en gest til leserne mine. På grunn av filmens aldersgrense må du også ha fylt 15 år for å kunne delta i konkurransen.