//Konkurransen er nå avsluttet

Så var det denne tiden på året igjen. Den tiden der nordmenn flokker seg sammen opp mot fjellet for å tilbringe påskehøytiden tettpakket i et primitivt lite treskur kalt «hytta» for å late som om man koser seg uten vann og strøm, med at bøtta på utedoen må byttes etter tur, og den eneste formen for underholdning er gamle utgaver av Ludo og Jakten på den forsvunne diamant, hvor diamantbrikken ble sist sett en gang på 70-tallet.

Du kjenner at du gleder deg vilt nå som du leste det siste avsnittet, ikke sant?

Men jeg skal selvsagt hjelpe deg, og alt du trenger for å vinne denne flotte premien er å legge igjen en kommentar – med e-postadressen din så jeg kan kontakte deg – og en liten tekst som indikerer at du er med. Ingen haker, ingen stjerner eller liten skrift. Du trenger bare å fortelle meg at du er med. Men hva kan du vinne?

Boken er som vanlig plukket ut etter anbefaling fra en av mine kontakter i bokbransjen, og ble av henne beskrevet som «ikke veldig kjent, men min nye favoritt». Ikke mye å gå på akkurat der, men i følge Trønder-Avisas anmelder Erling Koldaas som rullet terningen til en femmer, egner boka seg «utmerket til peisbål og blafrende stearlinlys, men det kan være godt med selskap når ondskapen herjer på sitt verste i den engelske hovedstaden» . Med andre ord som skapt for en trang, primitiv hytte med vedfyring som eneste varmekilde, når du er omgitt av halve slekta og privatliv uansett vil fortone seg som et fjernt minne.

Og skulle du ikke ha interesse av å lese den selv, kan du jo alltids sende den videre til en onkel du gjerne ser forsvinne inn i bøkenes verden noen timer så du får fri fra oppmerksomhetstrangen og de tørre vitsene hans.

Men ikke nok med det, dere! I tillegg til å fylle hodet ditt, hjelper jeg deg også med å fylle påskeegget ditt og legger like godt med et par sjokoladeplater. Og det får vel holde?

NEIDA! For hva er vel en konkurranse hos Emilies skap uten en liten BONUS! For om bloggens facebookside på et mirakuløst vis skulle passere 600 følgere innen konkurransens slutt dobler jeg antallet sjokoladeplater!

Konkurransen avsluttes onsdag 5. april klokken 23:59. Vinneren vil trekkes umiddelbart og bli annonsert torsdag morgen her i bloggen. Om jeg får tak i vinneren, sendes premien allerede samme dag.

Konkurransen er i gang!

PS! Premien er som vanlig sponset av min egen lommebok. Ja, jeg vet. Alt for snill…